2 jiri drak - gratuluji

jinak teploty s KPcoolem 38 zatez kolem 50, podobna konstrukce jako Prokop [aspon to, co nafotil na svem threadu]

jak mi blbla deska, tak jsem objasnil pricinu - je to touha po tichu, holt otacky na jedinych dvou vetracich ve zdroji a na vymeniku na cca 800 nestacily

osahaval jsem soucastky prstem, jak hreji a ejhle kondiky pobliz socketu a mosfety pobliz chipsetu se mi zdaly mooc horke, ty vetraky tam u nevodnikaru chladi i soucasky kolem

skusmo jsem k socketu dal 90 vetrak zalmana sice s low otackami cca 1400 ale stacilo to a deska je opet stabilni na 260 dual synchro

mosfety jsem taky zkusmo ofukoval a taky se dostavil vysledek - chyby v memtestu na 275 dual synchro klesly z 30chyb za test na pouhych 5 chybicek

280 mam akorat uvodni ubrazovku pak zatuh

ale na XS foru jsou lidi, co maj 3500+ na konfiguraci 11*260=2860 na moji desce, takze by to mohlo jit, jen z jejich podpisu nevim, zda nemaj vmody apod.

pokracuji v ladeni - bylo mi divne, ze mam 260 v prime stabilni na Vcore 1,47 a pameti dual synchro na Vdimm 2,65, razem je to veselejsi