Mě je připojení s jakymkoliv omezením (data, čas) absolutně k ničemu.
Mám připojení 64kbs, který "lítá" tak na 80-90kbs. Je to pomalý? Je. Mam limit? Nemam. Co mě to? Nes*re Hlavně, že tam nemam hloupej limit.
Většinou mam up+down okolo 7GB. Jo, platim za to 500 bez DPH. Je to sice celkem dost, ale nic LEPŠÍHO tu neni. Ono mi to v podstatě i stačí.

Jo, zhruba před půl rokem už tu bylo moc lidí a šlo nám to fakt moc pomalu, tak ISP přihodil konektivitu. V klidu, v pohodě

Kámoš má od stejnýho ISP připojení okolo 40kBs (nevim, nějaký sdílený s lidma v paneláku), jako lítá mu to, krása, ale těch 500MB traffic to je masox no

Já osobně radši pomalu (ale bez omezení), než rychle (a pak vůbec, nebo si připlatit).
Osobně by mi linka tak okolo 192kbs neomezeně stačila vcelku uplně. Na stahování něčeho většího se chodí do školy (teď sem stahoval linucha, pár dem, něco muziky atd.)

Jo, ještě něco - asi 10 dnů v kuse sem si domů ze školy nosil nasosanejch 10GB denně. Vzdal sem to. Nestojí mi to za to, bych se z toho jednou zbláznil. Nehledě na to, že s tim mam pak akorát navíc práci (protřídit, vypálit, zapomenout, že to mam/vůbec nevyužít)

lidi by se měli naučit stahovat opravdu jenom to, co potřebujou a ne proto, že to stáhnout jde