Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: norton ghost 9

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní norton ghost 9

mám Norton Ghost 9, ale image neni jaksi bootovací, takže nemohu vrátit z5 původní partition a záloha.v2i neni kompatibilní s mojí stařší verzí (2003)
    nejde z toho nějak v neru udělat bootavací??
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

zda se mi to, anebo michas nekolik veci najednou?

image disku ( partition ) mas v ghost? a co s tim co ma delat nero?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Vliv
    253

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    zda se mi to, anebo michas nekolik veci najednou?

image disku ( partition ) mas v ghost? a co s tim co ma delat nero?
    jde o to. že tenhle novej ghost už nepouživá bootovací disketu, ale ten instalační disk je bootovací, ale ten image co mám, bootovací neni. Tak mi jde o to jestli to jde nějak přes nero udělat aby bycl. Dělal jsem takhle bootovací cd winXP SP2, ale tady nevim čeho se chytit
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

promin, ale ja stale nevim o cem mluvis. zkus se nejdrive zamyslet, pak dat dohromady logicky pusobici vetu ( kde je presne co chces udelat, z ceho, atd ) a tu napsat. dik.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Vliv
    253

Standardní

tak jinak:
    mám norton Ghost 9
    v něm udělanou zálohu C:
    chci ji vrátit z5, ale nelze protože ten image co vlastním neni bootovací
    (jinak nelze vrátit akticní partition)
    chci nejak udelat ten image pri nebo pred palenim udelat bootovaci

Standardní

Citace Původně odeslal killerGBU
    tak jinak:
    mám norton Ghost 9
    v něm udělanou zálohu C:
    chci ji vrátit z5, ale nelze protože ten image co vlastním neni bootovací
    (jinak nelze vrátit akticní partition)
    chci nejak udelat ten image pri nebo pred palenim udelat bootovaci
    Chápu to tak že norton musí nabootovat z diskety do dosu a pak lze teprve obnovit zálohu Jednoduše udělej spouštěcí disketu a k ní přidej soubory toho nortona... nabootuj a je to..
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Dej image na jinou partiton, nabootuj do dosu, spust ghost a proved obnoveni.
    Nebo pouzij treba Hiren's Boot CD (ale bacha, neni tam vse legalni, pokud vim) nebo jiny bootCD, kde je Ghost, najdi si image na disku nebo na placce a opet proved obnoveni.
    Nevim, proc bys na to potreboval nutne vytvaret bootovaci placku primo s tim imagem. Ona staci i ta blba disketa a image na jine partition... aneb proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite, ze?
    Pilooooooot!

Standardní

Radši bych ti doporučil DOSového Ghosta, než toho windowsího. Abys udělal bootovací CD, potřebuješ bootsektor (obvykle 512B - 2kB). Jelikož ho nemáš z původního CD, tak jej zkus najít na webu (dost malá šance) nebo sehnat toho Ghosta jako ISO. Pokud to ISO bude z originálu (který je bootovací), pak máš vyhráno, po vypálení v Neru to bude opět bootovací. Problém Ghosta pod DOSem je jediný, umí ukládat jen na FAT, nikoliv na NTFS.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Citace Původně odeslal leo
    Problém Ghosta pod DOSem je jediný, umí ukládat jen na FAT, nikoliv na NTFS.
    Myslim, ze v devitce uz to neplati.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Už ukládá i NTFS

Standardní

Citace Původně odeslal leo
    Radši bych ti doporučil DOSového Ghosta, než toho windowsího. Abys udělal bootovací CD, potřebuješ bootsektor (obvykle 512B - 2kB). Jelikož ho nemáš z původního CD, tak jej zkus najít na webu (dost malá šance) nebo sehnat toho Ghosta jako ISO. Pokud to ISO bude z originálu (který je bootovací), pak máš vyhráno, po vypálení v Neru to bude opět bootovací. Problém Ghosta pod DOSem je jediný, umí ukládat jen na FAT, nikoliv na NTFS.
    Uz verze 2003 (v7.6) umi ukladat na NTFS.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání