Zdravim vas. Prednedavnom som si koli bordelu v PC(spyware a neustale samovolne sa pripajanie na net...) nainstaloval SP 2 co mi v mojom probleme sice pomohlo no zacali mi padat hry. Neviete niekto ci sa tomu da pomoct inak ako odinstalovanim SP 2.![]()
Zdravim vas. Prednedavnom som si koli bordelu v PC(spyware a neustale samovolne sa pripajanie na net...) nainstaloval SP 2 co mi v mojom probleme sice pomohlo no zacali mi padat hry. Neviete niekto ci sa tomu da pomoct inak ako odinstalovanim SP 2.![]()
i930, Scythe Yasya, Asus Rampage II. Gene, Saphire HD 5970 ,3x2Gb Corsair CL7,X-Fi Gamer, SSD Kingston V+ 128Gb, Zdroj Coolermaster 1000w, Genius 5.1HT, 19 iiyama Vision Master Pro 454
Ktery hry treba? Vsechny?
Zkus preinstalovat ovladace na chipset (+koukni zda neni verze pro XPSP2), grafiku, directX, ...
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
..konkretne Half Live 2 a Richards Burn Rally ziadne ine ani nemam. Vzniklo to az po nainstalovani SP 2. Prave ze ovladace na chipset MB mam najnovsie a skusal som aj posledne 3 najnovsie cat.a omegy. Mozno su na to nejake zaplaty.
i930, Scythe Yasya, Asus Rampage II. Gene, Saphire HD 5970 ,3x2Gb Corsair CL7,X-Fi Gamer, SSD Kingston V+ 128Gb, Zdroj Coolermaster 1000w, Genius 5.1HT, 19 iiyama Vision Master Pro 454
u toho rally se mi to stává taky, a HL2 jdu skusit, ještě sem to nehrál
KOUPÍM POUŽITÉ LEVÉ VNĚJŠÍ SVĚTLO NA RENAULT 11 R.V. 1985
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)