Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: [OLD] Kam pro repas v Brně ?

Standardní [OLD] Kam pro repas v Brně ?

Tak se chystam v brzke dobe koupit nejaky 19 az 21 palcovy monitor, ktery by zvladal rozliseni 1280x960 pri 85HZ a vice. Treba nejake EIZO T67s nebo neco podobneho od IBM, DELLu nebo podobnych kvalitek .

Zatim jsem nasel v Brne jenom jedinej obchudek kde by prodavali nejake starsi repasovane rel. dobre monitory a to na Cejlu..

Nevite kde v Brne mam jeste hledat?
    CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    292

Standardní

no ja mam stejnej problem i kdyz ted shanim 17" nebo 19" videl sem par inzeratu v salinach ale kdyz sem se dival na weby bylo to jak po vykradeni
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

no jednu prodejnu repasovanych monitoru a tiskaren (myslim aj notebooku) s celkem sirokym vyberem sem videl na konci cejlu.. kdyz des z malinaku tak tesne pred tim novym intersparem po leve strane. Co si pamatuju tak tam meli docela vyber. Zkusenosti s tou prodejnou nemam, ale muzete to zkusit
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Standardní

Citace Původně odeslal Hrochoslon
    no jednu prodejnu repasovanych monitoru a tiskaren (myslim aj notebooku) s celkem sirokym vyberem sem videl na konci cejlu.. kdyz des z malinaku tak tesne pred tim novym intersparem po leve strane. Co si pamatuju tak tam meli docela vyber. Zkusenosti s tou prodejnou nemam, ale muzete to zkusit
    Jj, to je ta prodejna ve ktery jsem prave byl . Hledam nejakej sklad kdeby meli velkej vyber repasu a zda se ze v Brne nic takoveho neni.. Nebo o tom aspon nevim.
    CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT

Standardní

Jak uz jsem psal, nejakej typke prodava v Brne Fujitsu-Siemens 21P3 za 3800 s DPH, ale nema to plochou obrazovku.. CO vy na to?

viz. http://www.scop.ro/scop/sisteme/moni...jitsu/21p3.htm

Standardní

takze prispevek radeji sem:

Tak jsem byl v brnenskym skladu www.device.cz a maj tam doopravdy malej vyber - v podstate jen par 17ek . To jsem ale myslel ze tam budou mit velkej vyber, mno snad jim dojde v lednu neco novyho..

Standardní

no já sem pro známejch koupil pár monitorů z toho Eurotechu, já sám sem si tam kdysi koupil moňas, pak sem ho vyreklamoval (špatná geometrie - kruh nebyl kruh). Tam maj samý shitky. V tom device sem onehdá taky byl, výběr nic-moc (maj jen 17"), je to až ve slatině v takovým skladu... Ale prodavači ochotní, takže nakonec se tam něco vybrat dá (já sem tam bral 2x sony 17").
    takže dneska bych jel do toho device. S výběrem nespěchejte

edit: teď sem si vzpoměl ještě na Hejtmánka (tam si kupuju Kossy). Ten má speciálně jen EIZO. Nevím odkud, ale vždycky sou ty monitory naprosto v POHODĚ! Ale cena je vyšší. Pro toho chlapíka sem dřív někdy dělal a má k tomu zdravej přístup adresa je www.gothic.cz nebo www.matrox.cz či www.koss.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání