Citace Původně odeslal mesuge
-={JisHii}=->> VCD discman? To je husty to me nenapadlo no jestli ma standartni tvout cili hraje li to evropsky tv tak to 100% pojede i na psone. Ale musis nosit celkem masivni baterku nebo solarni panylek abys ho zivil jinak v aute nebo nekde po meste do el. zastrcky ale to neni moc mobilni.
Taky by me nebavilo to konvertovat furt do VCD ale pokud se to nekde vyskytuje na p2p nebo u vietnamcu v trznici tak by nemel bejt problem co do toho strcit za kulturu..

Jakyho mas toho vcd discmana? Me dost prekvapilo ze na strednim vychode a asii lidi uz vubec nemaj videa ale vsichni jedou vcd maj je v takovej tech casech jako byli driv externi vejpalky - maj to normalne i fakt chudy lidi.. heh clovek kouka jeste ze jsem taky preskocil video a s skocil rovnou do dvd generace. (pamatuju ze vcd bylo na konci 80let kdyz zacinalo fakt jen pro burzousty) Indie rulez!

Napajeni psoneho> Jak sem tu uz psal najdi si na tistaku merakem zilu kde se pohybuje 7V a pak to prdni pres odpurek na ten pin 1 ze zadu na tom vetsim bilim placatym konektoru a nemusis jit pres d-sub ci externi 7V..
No ja bych to chtel zabudovat do cary jen tak na pousteni klipu atp proste pro prdel. casem bych chtel do auta comp ale nechce se mi ted na zimu utracet 3k jen za zdroj do auta. Ty vcd discmany se normalne prodavaj (zadnej nemam) treba http://www.eproton.cz/Asp/DescrView....17&NNZ=a5x3315. Myslim ze za 3,7k v aute prehravat videa docela de. pac prof. lcd a dvd do kary stoji taq 10x vic.