Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Vysoká nestabilita při hraní her - help.

Member
    Vliv
    261

Standardní Vysoká nestabilita při hraní her - help.

Zdravím,
    mám big problém a nevím co s ním.
    Na mé sestavě (viz podpis) se naprosto nedá pařit. Mám jí asi půl roku. Zezačátku bylo vše OK, hry šlapaly.
    Ovšek poslední měsíc hraju třeba 5 minut a komp se totálně sekne a musí se natvrdo restartovat.
    Zdrojem to určitě není (mám teďka nový 510W chill), teplotou taky ne, tu měřím. CPU má max 40, GPU max 44. Systém je zcela netaktovaný, v ostatních aplikacích jede bez problémů.
    .....vše ukazuje na grafickou kartu=reklamace (ikdyž z toho tak trochu podezírám i desku)?

Díky za každou radu

p.s. nevím kam to umístit, pokud je to zde OT, tak se modům omlouvám
    p.s2. joa vira tu taky nemam (na 100%)
    Petr Kočandrle

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Trochu konkrétně, při nornální práci ve woknech je to stabilní? padá to při při všech 2D/3D hrách? nebo jenom 3D a jenom některý?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Member
    Vliv
    261

Standardní

Jo, skoro ve všech 3D.

Při normální práci (jakékoliv) je to v pohodě.

Pro doplnění mám SP2 s dirX9c
    Petr Kočandrle

Member
    Vliv
    277

Standardní

ja mam podobny problem ale uz dlhsie .. najprv som z toho upodozrieval zdroj ale teraz som tiez zobral ten chill 400W a akosi to robi stale.. skusal som sice taktovat ale na Prime to bolo nestabilne a aj grafika strasne throtlovala ked som ju taktil (ale asi mam slabo vetranu bednu). momentalne vsetko na default a Call of Duty United Offensive (robi mi to aj NFSU2) pada ako hruska kazdu chvilu ... niekedy iba do winow proste vyhlasi ze urobil chybu, niekedy BSOD (0x0000007F asi najcastejsie ale aj ine) a niekedy proste cely vytuhne, ak to je doskou tak ma porazi kedze som vsetko kupoval v cechach

P.S: RAMky som testoval, idu v poho. Grafiku som skusal dlhodobejsie u dvoch kamaratov a nerobilo im to problemy

EDIT: Ja som to pochopil a zda sa mi to rozumne

AMD Barton 2500+, Spire Skive Stream II, Epox 8KRAI, 2 * 256 PQI 400, Leadtek A350XT, Hitachi 80 GB PATA, AVANCE B030, Chill Innovation 400 W

Musim priznat ze aj ja mam trochu bordel s ovladacmi a kazdu chvilu planujem reinstal tak potom uvidim .. a napisem
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Když píšeš že zdrojem to není, předpokládám, že problémy se objevily ještě před novým zdrojem. Pro začátek bych zkusil reinstalovat ovladače GK popř. i desky a taky "zahejbat" GK ve slotu, dost često dělaj problémy mizerný doteky. Jinak nenapadá tě alespoň nějakej zdánlivě nesouvisející úkon od kterýho to začalo dělat(nějakej novej program nebo tak)?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a ja jeste nez se zapojim, tak PROC KURNIK NENAPISES TU SVOU SESTAVU DO THREADU ( jak mam napsano v "ctete prvni" )? az ji zmenis, tak tenhle thread bude totalne na ho.no ( nehlede na to, ze se dle podpisu neda vyhledavat )...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Member
    Vliv
    261

Standardní

Misha: so sorry, máš pravdu, doplňuji:

AMD Barton 2500+@3200+MHz 1,65V watercooled (AQX3000-44 fulload) || ASUS A7V600 || Seagate barracuda 2x120 GB || 1024MB DDR333 A-DATA || ATI Radeon 9600XT 128MB wattercooled (42 fulload)|| Creative SB live 5.1 || CD-RW Teac 48x || DVD±R/RW Lite-On || 3Dmark01 - 12745, 3Dmark03 - 4222, 3Dmark05 - 1611

Jinak prubnu tu reinstalaci a zavergluju s komponentama. Snad to pak zafunguje.

A žádnou změnu jsem nědělal....vůbec žádnou..
    Petr Kočandrle

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak ted sem si to konecnce precetl. klasicky problem. kolikrat, ze se to tu uz resilo? kt600 vs r9600 ( musis nastavit AGP4x a vypnout fastwrites ) no a pokud ani to nepomuze, tak mas smolika. jo a take pomuze pouziti jen urcitych via 4in1

viz hledat.

EDIT: obzvlaste deska asus a7v600 je na toto vypecena a pri testu v pctuningu jako jedina nebyla schopna rozjet se s asus r9600 ( ale jak uz jsem psal, viz hledat )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Member
    Vliv
    261

Standardní

Tak AGP4x a FW OFF mám.

Problém je v tom, že to cca půl roku jelo bez problémů, žačalo to až teď.
    O té desce aušus+GPU aušus jsem taky četl...naštestí (?!?) mám sapphira..

Každopádně zkusím všechny výše zmíněné rady vč 4in1 a uvidíme..

Zatím díkes
    Petr
    Petr Kočandrle

Member
    Vliv
    277

Standardní

takze som preinstaloval windowsy a robi to to iste.. tento tyzden mi este donesie kamos na otestovanie Kingston RAMku a ked ani to tak to uz asi urcite bude doskou
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Member
    Vliv
    261

Standardní

Zavergloval, reinstaloval, funguju bez problémů...

Díky všem
    Petr
    Petr Kočandrle

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání