Jak sem psal, odpovidajici cena je 100Kc/64kbit + neco za last mile (coz je konstanta nezavisla na rychlosti), vse samozrejme garantovano. At si pak kazdej zaplati tolik, kolik mu libo. A ze to jde je videt na komunitnich stich, ktere by nevznikaly v takovym rozsahu, kdyby tu nebylo tolik zlodeju.

BTW: K tem objemum dat. Kazdej furt krici, ze je treba obsah (legalni) a pak se budou rozsirovat linky. To je <>ina. Legalniho obsahu je dost. chtel bych se trebas divat na prednasky z FELu a nemuzu, protoze to na ceskym internetu nejde.

OT: Druha vec je, ze jak zrejmo, neuznavam autorsky prava v soucasny podobe a nijak se tim netajim. Ja taky nedostanu zaplaceno 2x za stejnou praci. Takze pro me je legalni veskerej obsah netu. Reci o hladovejicich a okradanych umelcich/programatoreh jsou jen kecy. Neznam jedinyho cloveka, kterej by kvuli "piratsvi" musel hladovet, ale znam spoustu nenazrancu, kteri maji miliony a nekteri miliardy $ a jeste jim je to malo. Stydel bych se sam pred sebou, stezovat si na nejakyho studaka, kterej si stahnul film, za kterej sem dostal gazi X milionu.

Umelci byli jeste pred 100 lety nejvetsi zebraci spolecnosti. A vetsinou byli hrdi na to, kdyz se jejich dilo sirilo dal. Dneska jsou to nejvetsi bohaci (vim, ne vsichni) a jeste je jim to malo.