Ahoj, mam takovy dotaz nedavno jsem tu psal ze mam problem s routerem Micronet SP 3354 ale o ten router ted nejde ..internet skoro frci tak jak ma, ale ma to jeden hacek frci stabilne jen kdyz je jen jeden user online a surfuje
kdyz se pripoji druhy pocitac tak jakoby prerusi signal toho kdo napr stahuje proste to zrusi uplne signal a nechyta se z5 ..pomuze jen reconnect...
prijde mi ze to funguje stylem ze kdyz dela jede nemuze ten druhej...na obycejne prohlizeni stranek se to da...protoze tam ten tok dat neni potreba na delsi dobu (treba 10sec) ale u stahovani je to uz horsi a u chatovacich programu je tez problem stale to pada (ICQ) ... Miranda funguje spravne...
zajimalo by me na co se mam zamerit ...kde nastavit pevne aby se ty pozadavky o signal nevyrusovali....
snad me nekdo pochopil..![]()
hledal jsem tot ady vsude mozne ale je tu vetsinou jen o ADSL a jak vybrat spravny router ci modem...
jinak pripojeni je Tiscali ADSL 512/128 a ten router ma Dynamic NAPT a pak je tam nejste NAPT a NAT ...co sem se docetl tak kdyz je tam pouze NAPT tak to dokaze prideli jen jednu IP ...ja sem to zkousel jak na Dynamic NAPT tak na NAPT a chyby to dela stejne...![]()