Citace Původně odeslal wong
celej problem je v tom, ze internet je tady drahej - ja za net nechci platit 1200/mesicne. nejaky 2MBity sou mi k nicemu. Reseni je nasdilet takovou linku vice uzivatelum (napr. sousedovi), ale kdyz on plati pulku, mel by take mit pulku limitu. a to uz jsem na 10GB/mesic. kdyz do toho zapocitam traffic bratruv a zbytku cele rodiny, tak mi zbyde opravdu par GB za mesic a to je strasne malo
Nebrec, a zacni pracovat, pak si budes moct koupit poradnou konektivitu, Vcera jsme dostali nabidku na distribucnich 10MBit/s (zaruceny zadny omezeni, vcetne Cka verejnych IP) za nejakych 16kKc, ALE!!! jen portova konektivita!!! Tak sup s NTB do serverovny a sosame, sosame .
A tak prisla druha cas, LM, a za tu zaplatime 12kKc , respektive pri navyseni konektivity nas to bude stat do 50MBit/s 20-30kKc (jen posledni mile).
Upozornuji, ze jsme neziskovka, a proto mame nizsi ceny nez komerce (zase neprodavame tuto konektivitu dal)
Tak jak vidis, da se rozumny 10MBit na jedno misto poridit za cca 30kKc bez DPH. To pro schopneho cloveka nemuze byt problem