Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Stránka 12 z 58 PrvníPrvní ... 2891011121314151622 ... PosledníPoslední
Výsledky 276 až 300 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Standardní

Citace Původně odeslal ripper
    Citace Původně odeslal howard
    Nevite, jakym zpusobem je mozne do Opery pridat do vyhledavaciho policka hledani pomoci www.seznam.cz ?
    editovanim souboru search.ini v adresari kam sis nainstalil operu

...nicmene zatim se mi to nepodarilo rozchodit, tak nevim jestli nebude hacek jeste nekde jinde
    Diq. Ten search.ini sem nasel v adresari
    C:\Documents and Settings\**muj_profil**\Data Aplikací\Opera\Opera7\profile\search.ini
    Dopsal jsem tam:

[Search Engine 4]
    Name=Seznam
    URL=http://search.seznam.cz/search.cgi?w=%s

a uz hledam pres seznam
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Diq. Ten search.ini sem nasel v adresari
    C:\Documents and Settings\**muj_profil**\Data Aplikací\Opera\Opera7\profile\search.ini
    aha, proto mi to mozna neslo
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní Re: [b]Opera 7.60 preview 3[/b]

- stale necentruje nektere veci (napr. tabulku, align ve stylu)
    Ale ona to umí, jen to musíš dobře napsat
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Citace Původně odeslal kecinzer
    - stale necentruje nektere veci (napr. tabulku, align ve stylu)
    Ale ona to umí, jen to musíš dobře napsat
    Ale ja vim, musim tam pridat align="center" a je to, ale FF a IE to zobrazujou veprostred, tak skoda, ze ne i opera.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Ale ja vim, musim tam pridat align="center" a je to, ale FF a IE to zobrazujou veprostred, tak skoda, ze ne i opera.
    ja myslim ze neni dulezity, jak to zobrazujou ostatni, ale jak se to ma zobrazovat podle normy, takze tohle neberu jako argument

a pokud se tyka opery coby wysiwyg editoru, myslim ze by ze sebe opera nemela delat editor. pak se to jeste bude zvrhavat ke spravci souboru, pocitace a kdovi ceho jeste a nakonec by nam zbyla jedina opera kterou bychom pouzivali na vsechno
    1) ASUS M6A
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P

Standardní

Ale vis co myslim tim wysiwyg editorem? Zapni si identifikaci jako IE a zkus psat nakej prispevek k clanku na www.cdr.cz. Tohle me mrzi, ze nefunguje, pritom v FF a IE ano.
    Ja sem nemyslel, aby soucasti Opery byl "word", "corel", atd... nedej boze, aby byl Opera OS

Opera neumi styl "text-align: center;" pro cele tabulky. Nevim, co rika specifikace, ale FF a IE tu tabulku zobrazi vycentrovanou na strance.

Standardní

Ale vis co myslim tim wysiwyg editorem? Zapni si identifikaci jako IE a zkus psat nakej prispevek k clanku na www.cdr.cz. Tohle me mrzi, ze nefunguje, pritom v FF a IE ano.
    Ja sem nemyslel, aby soucasti Opery byl "word", "corel", atd... nedej boze, aby byl Opera OS
    aha to, no ja nevim jak tobe, ale me to FF 1.0 v defaultnim nastaveni zobrazuje bez ty omalovanky. nejsem si jistej, protoze se ted nejak nemuzu dostat k dokumentaci javascriptu, ale podle me je to dany tim, ze nejsou dostatecny prostredky pro manipulaci s textem v ramci <textarea>. to ze si IE dela vlastni nadstavbu a pak je v tom bordel, kdyz se stejna funkcnost pridava i do oficialnich standardu, je jina vec...

Opera neumi styl "text-align: center;" pro cele tabulky. Nevim, co rika specifikace, ale FF a IE tu tabulku zobrazi vycentrovanou na strance.
    mozna mam nejakou divnou verzi FF, ale tohle mi taky zobrazuje stejne jako Opera a stejne jako Amaya (ktera by se nejvic mela drzet standardu, kdyz ji dela w3c...)
    1) ASUS M6A

Standardní

aha to, no ja nevim jak tobe, ale me to FF 1.0 v defaultnim nastaveni zobrazuje bez ty omalovanky. nejsem si jistej, protoze se ted nejak nemuzu dostat k dokumentaci javascriptu, ale podle me je to dany tim, ze nejsou dostatecny prostredky pro manipulaci s textem v ramci <textarea>. to ze si IE dela vlastni nadstavbu a pak je v tom bordel, kdyz se stejna funkcnost pridava i do oficialnich standardu, je jina vec...
    "M$ standardy" - tak to je kapitola sama pro sebe. Ale ja si nejsem jisty, jestli si pochopil, co sem myslel, jasne, ze ti FF zobrazi bez (jak ty rikas) omalovanek, protoze se identifikuje jako mozilla a server cdr.cz posle obycejny textarea. Ale kdyz se identifikujes jako IE, tak ti posle to (nazval sem to) wysiwyg area a v opere tam neni mozne psat.

mozna mam nejakou divnou verzi FF, ale tohle mi taky zobrazuje stejne jako Opera a stejne jako Amaya (ktera by se nejvic mela drzet standardu, kdyz ji dela w3c...)
    Ono se mi ale zda, ze text-align pro tabulky je nevhodne pouzit, mozna, ze by to chtelo najit jinou vlastnost.

Standardní dotazy na FF (1)

Mam par dotazu na Firefox, jelikoz jsem si prosel vsechny dostupne rozsireni a stale mi chybi nektere veci:

a) Jak se ve FF dava lista se zalozkami dolu?
    b) Jak se duplikuje zalozka?
    c) Proc kdyz odeslu formular a vratim se na tu stranku zpatky, tak neni formular vyplneny? Toto dementni chovani je uplnou kopii chovani IE a hrube se mi to nelibi. Pouzivam phpPgAdmin na spravu PostgreSQL, zadam SQL prikaz, provedu ho, byla tam chyba, dam Zpet a prikaz nikde. Toto mi opravdu moc nepomohlo.
    d) Chtel bych do FF stejny prouzek, ktery v Opere ukazuje prubeh nacitani stranky, obycejny progressbar napodobujici to same z IE mi vubec nestaci.
    e) Jak se necha zoomovat stranka? Nemyslim tim zvetsovani a zmensovani pisma stejne, jako to umi IE (to ve FF samozrejme je).
    f) Otevreni vseho (oken+zalozek) po padu/ukonceni firefoxu a jeho opetovnem spusteni.

To by asi prozatim stacilo.

Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní Re: dotazy na FF (1)

Mam par dotazu na Firefox, jelikoz jsem si prosel vsechny dostupne rozsireni a stale mi chybi nektere veci:

a) Jak se ve FF dava lista se zalozkami dolu?
    b) Jak se duplikuje zalozka?
    c) Proc kdyz odeslu formular a vratim se na tu stranku zpatky, tak neni formular vyplneny? Toto dementni chovani je uplnou kopii chovani IE a hrube se mi to nelibi. Pouzivam phpPgAdmin na spravu PostgreSQL, zadam SQL prikaz, provedu ho, byla tam chyba, dam Zpet a prikaz nikde. Toto mi opravdu moc nepomohlo.
    d) Chtel bych do FF stejny prouzek, ktery v Opere ukazuje prubeh nacitani stranky, obycejny progressbar napodobujici to same z IE mi vubec nestaci.
    e) Jak se necha zoomovat stranka? Nemyslim tim zvetsovani a zmensovani pisma stejne, jako to umi IE (to ve FF samozrejme je).
    f) Otevreni vseho (oken+zalozek) po padu/ukonceni firefoxu a jeho opetovnem spusteni.

To by asi prozatim stacilo.
    Nechápu proč přecházíš z Opery na FireFox
    Tady vidíš spoustu nedostatků který se daj jen těžko extenzema odstranit a některý IMHO vůbec.
    Taky sem měl tendence přejít na FF, ale prostě to nebylo ono. Ten prohlížeš je celej takovej jakoby línej a zpomalenej. O to že podporuje v některých směrech líp CSS je věc v praxi málo využitelná. Navíc se Opera pořád vyvíjí a ty drobné nedostatky budou IMHO odstraněny.
    Jinak co se týká rychlosti je IMHO Opera rychlejší.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit

Standardní

Děkuji, projdu si to a vyzkouším.

2kecinzer:
    Nepřecházím od Opery, ale FF se stava cim dal vyznamnejsim prohlizecem a ja chci znat, co vsechno umi (stejne jako jsem se venoval Mirande).

Standardní

Děkuji, projdu si to a vyzkouším.

2kecinzer:
    Nepřecházím od Opery, ale FF se stava cim dal vyznamnejsim prohlizecem a ja chci znat, co vsechno umi (stejne jako jsem se venoval Mirande).
    Jinak ohledne toho pregressbaru si myslim ze by to mohlo jit v tematech, ale jestli to nekdo nejak udelal nevim.

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

...a ja chci znat, co vsechno umi...
    spousta ficur je tam i bez pluginu, i kdyz to neni videt na prvni pohled, (sorry pokud uz tu ten link byl, ale pocitam, ze ne kazdej klika na ty cudlitka v bookmarks toolbaru) http://forums.mozillazine.org/viewto...cd6c968ac162f1
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Tak dneska vydali jeste Opera 7.60 preview 4 , takle ta final verze bude dovi kdy
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

Diky za upozorneni, nejak mi to uslo. Konecne spravili bug, ze v phpPgAdminu nefungovalo vlevo stromove menu,.

Bohuzel na teto strance porad nefunguje to leve modre menu, ale aspon ze se zobrazi, narozdil od preview 3.

Nemam cas na dalsi vyzkum. Par zlepseni tu je, jen tak dal !!!

Standardní

Par zlepseni tu je, jen tak dal !!!
    No to doufam, ale nez vydaj final tak to instalit nebudu a vydrzim se svoji 7.23
    | P67 + 2500K@silent |

Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

Diky za upozorneni, nejak mi to uslo. Konecne spravili bug, ze v phpPgAdminu nefungovalo vlevo stromove menu,.

Bohuzel na teto strance porad nefunguje to leve modre menu, ale aspon ze se zobrazi, narozdil od preview 3.

Nemam cas na dalsi vyzkum. Par zlepseni tu je, jen tak dal !!!
    Teď sem zkoušel tu tvojí stránku kde prý nefunguje levé modré menu a na Opeře 7.6 P3 mi krásně funguje, asi to máš nějaký rozbitý

EDIT: aha, tak ne, sem nevěděl jak to má vypadat, sorry.

Standardní

Vznikl Ronyho projekt Foxinka - http://foxinka.madaj.net/doku.php

Kde se muzete precist ceske preklady k ruznym extensions. Co prelozeno neni muzete lehce prelozit vy.

Standardní

Chapete, co, kdy, proc a za jakych podminek Opera 7.60 mluvi?
    Mackam scroll lock a jedine, co mi povida, je "Sorry, I did not understand.".

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Chapete, co, kdy, proc a za jakych podminek Opera 7.60 mluvi?
    Mackam scroll lock a jedine, co mi povida, je "Sorry, I did not understand.".
    Problem bude asi v tom, ze kdyz ho zmacknes, tak Opera ceka, ze budes mluvit ty

Btw. po upgradu na preview 4 jsem prisel o RSS, opravdu skvely
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Coze? Ja si mam povidat s Operou?
    No tak jo, tak to se musim podivat, co lze rikat.

Ja mam normalne rss dal, v cem je problem?

A jak se da docilit toho, aby po najeti na neco mysi, mi to opera sama precetla, jako je tomu s nadpisem na http://opera.unas.cz ?

EDIT: Prisli jsme na jednu peknou vec v Opere >= 7.5x. Toolbar tlacitek stranek se necha prepnout, aby byl na vice radku. Pravy, customize, kliknout na pruh tlacitek stranek, v zalozce Toolbars vybrat Wrapping na "Wrap to multiple lines". To je bomba.

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Nemam na to menu.
    Newsgroups, IMAP, ale Newsfeeds nic....
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Ty nemas v Opere menu 'Feeds' ?

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Ty nemas v Opere menu 'Feeds' ?
    Ne V predchozi verzi bez problemu, ale tady proste nic.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání