Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Neposlušná DVD vypalovačka

Standardní Neposlušná DVD vypalovačka

Ahoj,
    koupil jsem si notebook Acer Aspire 1662WLMi s vypalovačkou Pioneer DVR-K13RA. Není schopna korektně vypálit DVD+R média (Nero 6.6 sice nějakou dobu vypaluje, ale pak hodí hlášku "Burn process at 4x speed started", místo klasického "Burn process completed successfully"), na médiu samotném je vidět vypálená oblast, ale přečíst nejde. Zkoušel jsem i CDBurnerXP (pro který byla tahle vypalovačka i testována), a ten zase píše o tom, že Disc Drive Not Ready (couldn't finalize). Vypálené DVD-R disky neumí přečíst. Bez problémů vypaluje CD-R, CD-RW a DVD+RW. Jde spíše o hardwarový nebo softwarový problém? Na stránkách Aceru ani Pioneeru žádný update firmwaru není
    Acer Aspire 1662WLMi, P4 3 GHz, 512 RAM, 60 GB HDD, ATI Radeon 9700 64 RAM, DVD-RW Pioneer DVR-K13RA, WLAN, WinXP

Standardní

No tak to seš dost hluboko v prd*li Když už nejni ani firmware tak to je na prd Budeš muset investovat do new mechaniky.
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

se mi nezdá, že Pioneer by měl problem pálit na jeden typ média...
    zkusil bych jiná média, pak třeba vypalování v alkoholu 120% (trial verze je zradma ke stažení) a poté bych NB reklamoval...

Standardní

Pálil jsem DVD+R od Verbatimu, jednak 8x a pak ještě pár 4x. DVD-R jsou Multidiscy.
    Acer Aspire 1662WLMi, P4 3 GHz, 512 RAM, 60 GB HDD, ATI Radeon 9700 64 RAM, DVD-RW Pioneer DVR-K13RA, WLAN, WinXP

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal DesertEagle27
    Pálil jsem DVD+R od Verbatimu, jednak 8x a pak ještě pár 4x. DVD-R jsou Multidiscy.
    Na ty Multidiscky ještě pořád pozor jestli nejsou z vadný série. U nás v práci nám ještě občas od distributora přijdou spindly s vadnejma Multdiscama z března 2004
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Staly se úplně divné věci: podařilo se mi úspěšně (!) napálit, uzavřít a přečíst Imation DVD+R i -R. ALE: dal jsem to -R bratrancovi, ten to nepřečetl, a ani nějaký jeho známý. Ten jeho kamarád ale udělal to, že vzal moje "pokažené" Verbatim DVD+R 8x, dopálil tam nějaký soubor, a šlo mu přečíst všechno, co tam bylo!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání