A ses si uplne jistej, ze ten tvuj kolega ma 90nm jadro winchester? To je totiz docela novinka, skladem je v CR tak 3tydny. Ja jsem mel v ruce zatim jenom jeden a ten bezel s default Vcore na asi 2.3GHz, s 3% zvysenim bezel na 2540 prime95 stable a to vsechno na fakt spatny MSI desce s K8T800Pro, ktera bohuzel nejak nedavala u tak vysokych FSB (proste ta zakladni fekvence) AGP, nad 2.4GHz tuhla grafika at jsem delal, co jsem delal, ale ten procak jednak skoro netopil (s fakt ubohym origo chladicem do asi 58stupnu) a kdyby ta deska umela vetsi FSB nez 280, jel by urcite minimalne na 2.6GHz a to jiste uznas je docela masakr, kdyz si vezmes, ze stoji 4ku bez dane a default ma 1.8.

Citace Původně odeslal BeachKEN
Citace Původně odeslal Wuuduu
2Beach: to je zavist, ze budu mat 939 a nie ako ty alebo co?
2Petrik:
Když je to takovej bestbuy, že z toho vždy vyždímeš 2.6GHz, tak to abych hned letěl do krámu a koupil si takový CPU? Asi ne, kolega má přímo ideální kousek (alespoň pokud se budu odpichovat od čísla CPU, které je 0125) na taktování a ta mrcha mu nedala ani 2.2GHz s default VCore !!!! Uvědom si, že má přitom 2GHz default !!!! Takže s podobným nadšením bych se k tomu nestavěl.