Citace Původně odeslal Wuuduu
2Beach: to je zavist, ze budu mat 939 a nie ako ty alebo co?
No, tak to bych se Pokud bych si chtěl 939 koupit, není to pro mě nejmenší problém, vydělám si slušný peníze, ale tohle je dle mě mrhání penězma, sice moje nejsou, ale pokud se nad tím nikdo nepozastaví, tak mě to překvapuje.

Důvody proč nepřecházet:
1. Nová revize 939 procáků by se měla objevit co nejdříve, přinese konečně lépe fungující dual channel, který momentálně nefunguje nijak zázračně.
+ SSE3 (údajně), což by konečně mohlo zbavit Intel jejich dominance v multimédiiálních aplikacích a do budoucna se jistě bude hodit.

2. Momentálně jsou desky jenom s AGP (pokud nepočítám MSI a AuŠUSy -tj to, co bych si nikdy znovu nepořídil). V únoru mají být Abitky, DFI a další

Takže proč by normální, trochu ekonomicky smýšlející člověk šel do něčeho, kde za 2 měsíce zjistí, že si mohl jenom chvilinku počkat a ušetřil by spoustu peněz.

Osobně čekám na příchod slušných desek s nF4 chipsetem a doladěnou soc. 939, pak si ji mile rád pořídím.
Momentálně by mi přechod z mé stávající soc.754 na 939 nepřinesl krom vyhladovělý peněženky zhola nic. Teploty mám stejný jako s 90nm, přestože jedu na 130nm (kolega má stejně postavené PC, akorát že jede na AV8 + 3200+)

2Petrik:
Když je to takovej bestbuy, že z toho vždy vyždímeš 2.6GHz, tak to abych hned letěl do krámu a koupil si takový CPU? Asi ne, kolega má přímo ideální kousek (alespoň pokud se budu odpichovat od čísla CPU, které je 0125) na taktování a ta mrcha mu nedala ani 2.2GHz s default VCore !!!! Uvědom si, že má přitom 2GHz default !!!! Takže s podobným nadšením bych se k tomu nestavěl.