Dobry den ja sa len chcem spytat kedy pojde uz na fore korektne Slovensky jazyk, zatial je pritom len test, a este ani raz mi ju nenacitalo.
Dobry den ja sa len chcem spytat kedy pojde uz na fore korektne Slovensky jazyk, zatial je pritom len test, a este ani raz mi ju nenacitalo.
Ako, kde, odkedy a preco to stale nejdePůvodně odeslal Shoorty
(aby som to trochu skratil)
Ked vyberiem jazyk Slovak-test , tak mi po potvrdeni napise "zadajte pozadovane udaje" pritom vsetko je vyplnene.Původně odeslal Semik
kasli na slovencinu, nechaj si eng a mas pokoj.Původně odeslal Shoorty
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
pouzivam czech, aj tak tu kazdej pise po ceskyPůvodně odeslal Marek
![]()
![]()
--- ---
To je ten posledny problem, ktory ma/nas adminov trapi...ten SK jazyk. Mozno casom sa to da dokopy. Tolko zatial tomu. LOCK
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
Aby vam GABOva odpoved nepripadala urazliva, lebo urazlivo myslena nie je:
Vieme o tom, ale momentalne su na pretrase "vacsie" veci, takze bohuzial toto ostava presunute na neurcito (pokial sa nevyriesia tie "vacsie" veci).
PiT
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)