Citace Původně odeslal .Voivod.
Na cdr.cz už psali větší kraviny :lol: , já ti s Pioneerem DVR-108 udělám taky všechny ačkoliv tam psali, že neumí SafeDisk 3.20.022 a o NEC ND-3500A dokonce ještě starší. I jejich info musíš brát s rezervou, byť jsou to u nás nejlepší stránky o vypalování ... :wink:
Já k CD-R víceméně nemám připomínky (snad jen to, že se teď méně věnuijí mechanikám a utíkají k jiným věcem, bohužel už je to na několika posledních recenzích vidět), na druhou stranu - recenzí se nelze bezmezně řídit, vždycky si výsledky i závěr porovnávám kromě dalších recenzí i se svojí zkušeností (jak s recenzovanou emchanikou, tak i s dřívějšími produkty), většinou +/- v závislosti na kusových odchylkách to sedí, ale ty LiteOny jim proti praxi vychází příliš dobře na to, jaké ve skutečnosti jsou..., u některých mechanik (NEC 3500, Toshiba 5372, Pioneer 108) zas mnohem hůř než v reálu. Taky mě trochu mrzí, že u LiteOnů mechanice několikrát pomohli i flashnutím nového firmwaru (OK, během testování jiných mechanik pro ně sice nevyšel, ale pak proč zvýhodňují LTN?) a dalo by se občas pokračovat... Na jednu stranu je CD-R to nejlepší co máme, ale na stranu druhou dřív byli trochu objektivnější a víc se drželi toho, co umí nejlíp.