Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: editacia zvuku - ako vypipat mena vo WAV

Standardní editacia zvuku - ako vypipat mena vo WAV

potreboval by som cim jednoduchsi program, kde by som vypipal moje a zakaznikove meno z nasho rozhovoru v call centre (WAV subor), chcem sa o to podelit s par znamymi aky expert ma dnes privital rano ako 1. zakaznik...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Asi bych v libovolném editačním softwaru prostě snížil amplitudu těch míst na nulu, takže by tam bylo ticho. Jinak bys musel mixovat 2 zvuky a v tom ti neporadím.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

V nejakom soundforge to tam bud sprav ako to napisal leo, alebo tam mozes skusit dat nejake extra efekty s extremnimy nastaveniami, ze tie mena budu absolutne nerozumitelne, alebo odseknes tes mena, alebo nahraj cez mikrofon nejaky sum (napr. z telky, a copypastni ho do tej pasaze, kde hovorite mena. Asi to by vyzeralo aj najprofesionalnejsie, lebo pocuvat nejake pspanie, piskanie je dost neprijemne

Standardní

no uz ma to napadlo vov laku, ze vlastne staci stiahnut zvuk na danych miestach

akurat som dosiel na blbsi problem, ze mi ten WAv nejde vo Win, samozrejme na notebooku s W2K SP4 ide, na druhom PC s W2K SP4 ide, v praci na WXP SP2 ide, ale doma na W2K SP4 bych chcel vela aby siel, neviete co za rozsireny WAV kodek by to mohol byt?

zacina:
    Kód:
    RIFFř' WAVEfmt      @  @      fact   Ć' dataĆ'
    EDIT: tak je to microsoft CCITT a-law podla winamp v notebooku, ale asi sa na to vyprdnem a konvertnem to do MP3, nechce sa mi hladat kodek
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání