potreboval by som cim jednoduchsi program, kde by som vypipal moje a zakaznikove meno z nasho rozhovoru v call centre (WAV subor), chcem sa o to podelit s par znamymi aky expert ma dnes privital rano ako 1. zakaznik...
potreboval by som cim jednoduchsi program, kde by som vypipal moje a zakaznikove meno z nasho rozhovoru v call centre (WAV subor), chcem sa o to podelit s par znamymi aky expert ma dnes privital rano ako 1. zakaznik...
Asi bych v libovolném editačním softwaru prostě snížil amplitudu těch míst na nulu, takže by tam bylo ticho. Jinak bys musel mixovat 2 zvuky a v tom ti neporadím.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
V nejakom soundforge to tam bud sprav ako to napisal leo, alebo tam mozes skusit dat nejake extra efekty s extremnimy nastaveniami, ze tie mena budu absolutne nerozumitelne, alebo odseknes tes mena, alebo nahraj cez mikrofon nejaky sum (napr. z telky, a copypastni ho do tej pasaze, kde hovorite mena. Asi to by vyzeralo aj najprofesionalnejsie, lebo pocuvat nejake pspanie, piskanie je dost neprijemne![]()
no uz ma to napadlo vov laku, ze vlastne staci stiahnut zvuk na danych miestach
akurat som dosiel na blbsi problem, ze mi ten WAv nejde vo Win, samozrejme na notebooku s W2K SP4 ide, na druhom PC s W2K SP4 ide, v praci na WXP SP2 ide, ale doma na W2K SP4 bych chcel vela aby siel, neviete co za rozsireny WAV kodek by to mohol byt?
zacina:
EDIT: tak je to microsoft CCITT a-law podla winamp v notebooku, ale asi sa na to vyprdnem a konvertnem to do MP3, nechce sa mi hladat kodekKód:RIFFř' WAVEfmt @ @ fact Ć' dataĆ'
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)