Som cakal kedy pride tento obrazok... No, ja Ti zase obratom doporucujem precitat si tento thread (hlavne post ERPa a DemoCodera na 2. stranke) a opakujem uz naozaj posledny krat, ze NV43 naozaj, ale naozaj nevie zapisat viac ako 8 zixelov na jeden clock. Doporucujem si vsimnut rozdiel medzi early z-rejection uplne na zaciatku pipeline a z-write na samom jej konci (volne povedane "nie vsetko co sa posle dnu vypadne na konci von"). Ak chces vidiet skutocny raw z fillrate, mozes sa pozriet napr. sem: http://www.beyond3d.com/previews/nvi.../index.php?p=6 (spodok stranky). (Ovsem ak si naozaj podla toho obrazku presvedceny, ze napr. 6800GT vie outputnut viac ako 50 zixelov na clock, tak prosim, ja Ti to uz vazne viacej vyvracat nebudem...)
To ale predsa neznamena, ze sa to spravi bez stipky inteligencie. A vyzera to tu uz tak ako vsade okolo na nete. 90% blbosti typu sux/rox (za ten svoj OT k NV43 sa ospravedlnujem), 9% rozumne k teme a 1% skutocne benchmarky + IQ porovnania - dali ste si niekto aspon namahu vyhladat si nejake predtym, nez ste sem postli?Původně odeslal MATRIX