Citace Původně odeslal MATRIX
Ako ja tu neobhajujem architekrutu nv3x ale take zle to s nou zas tiez nie je problem ma len v tom ze ma malo registrov pri FP32 a ked nvidia navrhovala ze min pre dx9 ma byt FP16 tak to ati + microsoft odmietli
Aha, zly MS & ATI odstavili vtedajsieho chudaka market leadera na vedlajsiu kolaj...
a co mali podla vas ako robit nevydat danu generaciu a robit 30hodin denne na novej
Za zle rozhodnutia sa plati...
Toto je tweak pre NV3x ak sa to dakemu tipkovi s radeonom nepaci tak nech tu nehubuje toto je nv sekcia pre ludi ktorym by sa to zislo a nie preto aby tu niekto rozvadzal temu dx + nv3x.
To neznamena, ze tu mozes postovat hluposti a nepodlozene informacie predkladat ako absolutnu pravdu.
a pokial viem tak daco tam nesedi ani s tym dvojnasobnym poctom operacii v z/stencil buffere - 6600Gt pokial viem zvlada len 8x1 operacie oproti 6800GT ktora ich zvlada na pipeline 2x /AKA 32*0/ a i tak 6600Gt pomerne uteka konkurencii - a drzi sa v malom odstupe za high end sadou.
Tak keby si si to nastudoval este lepsie, tak by si vedel, ze 6600GT v zivote 8 pixlov za jeden clock "nevypluje". Ma "len" 4 ROPs, teda z pohladu vystupu je to 4x1, resp. 8x0 (z/stencil output), i ked interne je to cista 8x1 architektura.