Citace Původně odeslal kecinzer
Tak sem si s těma driverama akorát málem do.jebal win. Měl sem problémy tam dát původní ovladače, k tomu to házelo eště modrý obrazovky a problém v nějakym emu něco kx. Těžo sem tam dostal starý ovladače a utility k SB Live!. Jenže je teď mam v nějaký hatmatilcě, prostě super
Hoši neviem čo s tým stvárate, asi ich skúsim nahodiť synovi, ten má Live!. Keď napíšeš že "nejaký emu neco kx", tak je mi jasné že v tom máš hokej. V tom prípade odporúčam nevŕtať sa v ovládačoch a používať štandardné. To kx proste naznačuje, že némáš dôsledne odinštalované predchádzajúce ovládače a zrejme ani aplikácie k nim. Nechce sa mi veriť, že ich nevieš odstrániť. Do týchto záležitostí by sa mali púšťať len tí čo vedia čo robia. Ak to nepôjde ani mne tak sa ospravedlním a priznám že som magor, ak áno tak ste magori vy. (to neni nadávka, to je diagnóza). Možno som mohol uviesť, že pre dôkladné odstránenie predchádzajúcich driverov používam Driver Cleaner. Snáď nemusím ešte pripomenúť, že ho treba spustiť v núdzovom režime win po predchádzajúcom odinštalovaní driverov štandardnou cestou. Opakujem všetko odvolám ak to nepôjde aj mne, ale chvílu to potrvá sosám to nejak strašne pomaly.