Citace Původně odeslal lcdc
Potreboval by som poradit. Chcel by som kupit nove RAM, duall, 1GB(2x512MB) do 8500,- na Slovensku. Mohli by byt aspon 450MHz s cim mensim CL. Kde na Slovensku sa daju zohnat kvalitne znackove RAMky? V ageme som nasiel A-DATA(Mercury) 500MHz, ale neviem, ci to budu A-DATA, lebo v ageme v tom asi maju gulas. Kupoval som z tade 400MHz A-DATA(podla cenniku) a prisli mi V-DATA .

Diki
Tiez ma to zaujima - v podstate sa pripajam k tvojej otazke. Kusok hore som sa pytal v podstate skoro na to iste.
Ohladom tych A-DATA 500 - urcite to nie su V-DATA - toho sa netreba bat. Viem to len z reakcii v tomto fore ale mozes si by tym isty. Pomalsie DDR400 mali presne ten problem co si spominal - v cenniku su vedene ako A-DATA CL2.5 ale su to v skutocnosti V-DATA CL3 co je dost bieda na pretaktovanie - mal som jeden kusok. Problemom A-DATA DDR500 VITESTA - opat vychadzam z reakcii na tomto fore (prebehol som ich fakt vela) - je to ze maju vysoku latenciu - CL3 - velmi tazko sa dostanes na CL2.5 alebo vobec. Aj po brutalnom zvyseni napatia. A este sa o nich hovori ako o loterii. Mozes mat dobry ale aj dost zly kus. Preto by som sa ja radsej priklonil k podobne drahej inej pamati od znackovejsieho vyrobcu. Tie je ale problem u nas v SR zohnat. Samozrejme. Ale podla mna ak chces FSB 225 tak to myslim ze nemaju ludia s nimi problem dosiahnut (pri CL3). Ved by mali dat az 250...