Ja som majitel 9800pro a vobec sa mi nepaci to co existuje v HL2 pre fx5900xt, pri fp16 to ide ako maslo, tak to ty lenivci mali spravit normalne, tie 5900vky boli mastne karty, a ked zoberiete 5900ultra alebo 5950tku tak to je voci majitelom tychto kariet ktore boli v aprili high end, pekny podraz, je mi luto ze Valve a niektori nateseny majitelia svojich radeonov to nechapu![]()
mna spinava politika nebavi, ani v pocitacovom priemysle, a kazdy vie ze tu bola a aj bude, kaslite na to, tie firmy aj tak v konecnom dosledku kaslu na nas, ide o predaj produktov, grafky, a potom hry, a to tu funguje dokonca tak, ze nestihaju 9800pro vyrabat, je ich nedostatok, a aj s inymi kartami to ide na dracku aj od Nvidie, a my im tu mastime znacky, Games Rulezzz forever (ziadna politika)
BTW Zajtra idem ku kamosovi na fx5900xt nahodit HL2, a som zvedavy ci nepojde cez force podporu 9800pro v 3danalyzery nahodit na fx5900 pixel shadery 2.0, na STEAM verzii ktoru vlastnim to vraj nejde, je to pravda?? tusim je to kvoli tomu ze 3danalyzer musi spustit konkretny exe subor, ak si pametam casy mojej voodoo3 3k, a steam treba pustat s prikazom![]()
To Masster> ty si tie shadery 2.0 spojazdnil?? pomozu nove spirit drivery?
P.S. naozaj by som privital temu riesenia pixel shaderov 2.0 aby fungovali korektne na 5900vkach, na forach v zahranici su veci castokrat aj pre mna dost dobreho anglictinara dost huste, a nezrozumitelne, lepsie ako sa bavit o Ati a Nvidii, je hodit sem skusenosti s fx5900 a spojazdnenim DX9 v rozumnych fps, co sa podla ohlasov v zahranici DA![]()