Ahoy.
Zvládne Nero5 vypalovat DVD nebo musím upgradovan ta 6-ku?
A můžou být souběžně nainstalovány ver5 i 6 nebo musí být na počítači jen jedna verze ? Díky
Ahoy.
Zvládne Nero5 vypalovat DVD nebo musím upgradovan ta 6-ku?
A můžou být souběžně nainstalovány ver5 i 6 nebo musí být na počítači jen jedna verze ? Díky
Jaro
5ka to zvladne.
Ale naco mat naraz dve verzie nepochopim - bud 5 alebo 6.
nechci spekulovat, ale myslím , že obě verze mít najednou asi nepůjde, jinak já jsem s 5.X verzí vypaloval DVD 3/4roku, jenže jestli 5.x nebo 6.x záleží taky na vypalovačce, pokud si koupíš nějakou novější a hlavně DL, tak je 6.x nutnost, pokud mrkneš na stránky Aheadu, tak tam mají seznam rekordérů a u nich uvedeny min. verze, bohužel to nemají zrovna aktualizované, takže úplně nejnovější výpalky tam nenajdeš, ale pro ty platí, že musíš mít některou z posledních verzí 6.x
Já si myslim, že neni žádnej důvod zůstávat u 5ky. 6ka je sice trochu jiná, ale po chvíli se na ní dá zvyknout![]()
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
Zapoměl jsem říct že jsem si koupil Pioneer DVR-108.
Jaro
no tak tady platí , co jsem napsal, protože na 99.99% ta mechanika s 5.X verzí nepojede a vzhledem k tomu , že to je to nejnovější DL mechanika od Pioneera, tak jednoznačně poslední Nero 6.3.1.20Původně odeslal Jaro Benes
A nepotřebuje to nějaké zvláštní ovladače pro Win2K?![]()
Jaro
Me se vubec 6 nelibi, mam posledni verzi 5.5.10.56 a za nejaky cas prejdu na uplne jiny program.Původně odeslal kecinzer
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Mam dotaz.
Uz jste zkouseli nove Nero 6.6.0.1?
A vite o tomto clanku? http://cdr.cz/a/12166
Zkouseli jste to?
Zajimalo by me, jak je to s kompatibilitou - starsi mechaniky, starsi windowzi, linux, discman, atd...
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
presne, donedavna neprinasala 6tka oproti 5tke nic nove okrem bugov, tak ju po par testoch mam zafixovanu ako bugovu verziu bezchybnej 5tky, jaksi nevidim zmysel v tom co bych ziskal prechodom na 6tku, aj ked dnes uz moze byt odladena, ale tiez bych radsej presiel na iny softPůvodně odeslal howard
Mel sem Nero 5.5.10.7 a pak sem udelal tu obrovskou chybu ze sem UG na 6.3.0.2 Oproti petce je ta sestka skoro dvojnasobne narocnejsi na pamet a daleko vic zatezuje procesor, takze rikam pokud nebudu muset 6 si uz tam znova nedam.Původně odeslal kecinzer
| P67 + 2500K@silent |
Koupil jsem si tuto DVD pekarnu:
LG GSA-4160B - DVD+R 16x, DVD-R 8x, DVD+R9 2.4x, DVD±RW 4x, DVD-RAM 5x
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=48153
Myslite, ze mam radeji prejit na Nero 6.6.0.1? Vsiml sem si, ze Nero 5.5.10.56 tu pekarnu naslo a kdyz dam novou kompilaci, lze prepinat CD/DVD, takze bych mohl zustat u 5ky.
jj 5.5.10.56 detekuje i mého Pioneera (náhodou jsem to zjistil) , ale 5.x verze neumí DL média, takže dokud nebudeš potřebovat pálit DL a nebudou problémy, klidně zůstaň u 5.X verzePůvodně odeslal howard
no to ale potom přijde o tu největší výhoduPůvodně odeslal sid
no já sem na neru 6 a žádnej problém sem nezaznamenal,možná zatěžuje víc procák ale to mě až tas tak nese.re
U verze 6.6 nefunguje overburn, takže je to naprd.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Tak jsem radeji upgradoval na verzi 6.6.0.1, moc se mi nechtelo, ale doufam, ze si zvyknu. Vypalil sem sve prvni dvd-r.
Co se tyce overburningu, jak si prisel na to, ze to neumi? Ja myslim, ze jo.
Ono nezalezi jenom na softu kterym vypalujes, ale taky na mechanicePůvodně odeslal leo
| P67 + 2500K@silent |
Zaslechl jsem nejake klepy, radeji se zeptam.
Kamos mi rikal, ze ma nejake negativni zkusenosti s dvd-r a verzi Nera 6.x.x.x, ze pry ku**i dvd. Rikal, ze vypalil naky dvd a za tyden je uz nikdo nemohl precist a starsi verze Nera to nedelali.
Asi to bude kravina, resp. shoda nahod (spatny dvd / pekarna / konstelace hvezd a vlhkost vzduchu), ale nezaznamenali jste nejake problemy s dvd a Nerem 6.6 (popr 6.x) ?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)