Citace Původně odeslal mISHA
jeminacku vsak se podivej o par stranek zpet v pametech. projdi si ty thready ( nejen dle nazvu ). ted se to trosku opakuje v ostatnim hw, kde je kazdou chvili dotaz na notebooky. naposled je tam aktualni "opet dotaz na notebook" nebo tak nejak.

jak uz jsem psal. ona vetsina lidi se nenamaha hledat ( a timto se omlouvam vsem, kteri tlacitko hledat pouzivaji ) a pak se zepta > je lepsi tohle nebo tohle ( ackoliv na netu najdou milion testu ). tak nezlob se na me, ale tohle fakt ne.
1. Několik dotazů na notebook nemusí znamenat stejnej typ notebooku, atd.. Neříkám, že tu stejný thready nejsou, ale štve mě, že se v jednom threadu řeší dotazy na odlišné typy železa (např: zdroje).

2. Ano, na netu je miliony testů, ale převážně jsou v angličtině a uživatel by se taky rád zeptal uživatelů, co si o tom a tom myslí. A o tom tohle fórum je.

3. Poslední dobou se mi zdá, že jsou modi moc pohodlný, trapný svýma moudrostma a na některý nový usery arogantní, dělaj z nich blbce a keců maj kolem plnou hubu (např: Wuuduu, aby někdo neřekl, že plácám do větru)