Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Fedora bootovaci DVD

Standardní Fedora bootovaci DVD

Zdravim, stahl jsem si vcera Fedoru a po jejim stazeni jsem zjistil ze to neni ISO ale RAR, tak jsem ho rozbalil a vysledne soubory vypalil na DVD. Ale nejak se mi to DVDcko nechce bootovat. Na tom DVDcku jsou tyto slozky: Fedora, images a isolinux. Ve slozce images je jeden soubor boot.iso, ale kdyz jsem ho vypalil jako obraz na RWcko tak to stejne nebootovalo, stejneho vysledku jsem dosahl i po vypaleni slozky isolinux, ve ktere se take nachazi nejake soubory boot. pls poradte jak na to
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní Re: Fedora bootovaci DVD

Citace Původně odeslal kabakov
    Zdravim, stahl jsem si vcera Fedoru a po jejim stazeni jsem zjistil ze to neni ISO ale RAR, tak jsem ho rozbalil a vysledne soubory vypalil na DVD. Ale nejak se mi to DVDcko nechce bootovat. Na tom DVDcku jsou tyto slozky: Fedora, images a isolinux. Ve slozce images je jeden soubor boot.iso, ale kdyz jsem ho vypalil jako obraz na RWcko tak to stejne nebootovalo, stejneho vysledku jsem dosahl i po vypaleni slozky isolinux, ve ktere se take nachazi nejake soubory boot. pls poradte jak na to
    A nebol tam ziadny readme alebo nfo ??
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Member
    Vliv
    276

Standardní

Zda sa mi ze vo windowse sa WinRARom daju otvorit aj ISO subory. Mozno to bolo iso a videl si ikonu, klikol si... otvorilo to, rozbalil si to ,vypalil... a jasne ze to nebude bootovat.
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

Citace Původně odeslal FBI
    Zda sa mi ze vo windowse sa WinRARom daju otvorit aj ISO subory. Mozno to bolo iso a videl si ikonu, klikol si... otvorilo to, rozbalil si to ,vypalil... a jasne ze to nebude bootovat.
    lol mas pravdu, sem to ale looser
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

nemas nahodou ve windows nastavene skryvani pripon u znamych souboru? imho jedna z nejdebilnejsich "funkci", ktera tam je

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    nemas nahodou ve windows nastavene skryvani pripon u znamych souboru? imho jedna z nejdebilnejsich "funkci", ktera tam je
    no prave ze jsem to tam zaple mel, pred mesicem mi cely winy spadly a po reinstalu jsem zapomel to nastavit, aby se i ty koncovky zobrazovaly a ted o vikendu jsem si to tam zapl a pote si precetl radu jestli to neni nahodou iso a koukam ze skutecne je

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání