Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Sdileni na Ovislink 1020AP

Standardní Sdileni na Ovislink 1020AP

Potreboval bych poradit, jsem lama

Potrebuju nasdilet pripojeni k netu a potrebuju aby se to navenek tvarilo jako 1 klient....
    Tak se chci zeptat, jestli je nutne to nasdilet pres PC, ktere pobezi nonstop, pres ktere budu sdilet pripojeni(2. sitovkou do switche), nebo se to da zrealizovat 2xRJ45 porty na routeru??

Moc dik za odpovedi
    PS: vyhledaval jsem, ale odpoved jsem nenasel....
    Gigabyte DS-4 rev 3.3, Q9450 @3,28GHz / ThermalTake SonicTower + Noctua P12, A-DATA EE 4GB kit DDR II 800@820MHz, ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 @ 6970, Toshiba-Samsung SH-S203 SATA, Intel SSD 120GB 320 SERIES, Samsung F1-1TB, Samsung F2-1TB, Samsung F3-1,5TB, Corsair HX620, 2xNoctua S12 + Akasa AK-FC-03, SB Audigy ES, Creative Inspire P5800, LG W2600HP, Razer Lycosa, Logitech MX518, Razer Goliathus

FakaHeda® Gameserver hosting

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Vazne ? FAQ ? + Search NAT ? Nic ? Chmm, to bych se divil.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

1120AP nema NAT, ale da se to do toho flashnout, ale potom to uz nestiha procak tekze to NATuje nejakejch 44kbs -> nepouzitelne.. ale jako FW to jde, je tam iptables...

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    1120AP nema NAT, ale da se to do toho flashnout, ale potom to uz nestiha procak tekze to NATuje nejakejch 44kbs -> nepouzitelne.. ale jako FW to jde, je tam iptables...
    Tak to ze nestiha procak je blbost, promin, ale tys tu krabicku nikdy nevidel co? Ale jinak pravda ze origos FW tam nikoho nepusti, tak musis flashnout novej aby ti ntam jel aspon telnet. Dal uz to je trivca.

Jinak prave tim ze se zrusi bridge, a dela se nat, jen zatez procesoru nizsi, jelikoz nemus zpracovavat tolik IRQ a nemusis byt v promiskuitnim rezimu sitovky.
    ITF FreeNet Liberec

Standardní

Citace Původně odeslal hwsoft
    Tak to ze nestiha procak je blbost, promin, ale tys tu krabicku nikdy nevidel co? Ale jinak pravda ze origos FW tam nikoho nepusti, tak musis flashnout novej aby ti ntam jel aspon telnet. Dal uz to je trivca.

Jinak prave tim ze se zrusi bridge, a dela se nat, jen zatez procesoru nizsi, jelikoz nemus zpracovavat tolik IRQ a nemusis byt v promiskuitnim rezimu sitovky.
    No ja osobne jsem tohle nedelal, ale celt jsem o tom nekolik clanku treba: http://802.11b.cz/clanek.asp?url=htt...3.htm&cl=13773
    Ale pomalu – 20 až 40 kbit/s maximálně. Vypadá to, že na NATování nemá AP dostatečný výkon.
    + plno zahranicnich...
    Nebo tobe to snad jede?

BTW: nechapu jak muzes soudit ze jsem ji nevidel, podle toho co jsem psal

Standardní

Chceš se tvářit jako jedna adresa pomůže ti třeba router.
    Ovisy taky maj svoje routery jsou levný a fungujou v pohodě.

Standardní

měl sem stejný problém viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70051 a vyřešil sem to proxy serverem

-nevýhoda - musíš mět zaplé pc1, když chce pc2 na net (to si sice nechtěl, ale...)
    -výhoda - nepotřebuješ žádný další hw (ani druhou síťovku do pc1) a taky je to hodně jednoduché

Standardní

Citace Původně odeslal hwsoft

No ja osobne jsem tohle nedelal, ale celt jsem o tom nekolik clanku treba: http://802.11b.cz/clanek.asp?url=htt...3.htm&cl=13773
    Ale pomalu – 20 až 40 kbit/s maximálně. Vypadá to, že na NATování nemá AP dostatečný výkon.
    + plno zahranicnich...
    Nebo tobe to snad jede?

BTW: nechapu jak muzes soudit ze jsem ji nevidel, podle toho co jsem psal
    Ty clanky jsem prave taky cetl, jenze je tam psano, ze je na vyber z mnoha FW, tak jsem se chtel zeptat, jestli s tim nekdo nema zkusenosti...

To PC jsem zvazoval, jenze napr pri vypadku proudu a podobnych kravin by mohly byt problemy a jelikoz 2.PC je od sousedky, tak jsem chtel najit jine reseni...

Router jsem taky zvazoval.... jenze penize navic, proste jsem chtel vedet, jestli to nejde zrealizovat pouze pres 2xRJ45 na Ovisu...

Diky vsem za odpoved, pokud uz se nekomu povedlo rozchodit to na vyssi rychlosti nez 40Kb/s, pls dejte vedet
    Gigabyte DS-4 rev 3.3, Q9450 @3,28GHz / ThermalTake SonicTower + Noctua P12, A-DATA EE 4GB kit DDR II 800@820MHz, ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 @ 6970, Toshiba-Samsung SH-S203 SATA, Intel SSD 120GB 320 SERIES, Samsung F1-1TB, Samsung F2-1TB, Samsung F3-1,5TB, Corsair HX620, 2xNoctua S12 + Akasa AK-FC-03, SB Audigy ES, Creative Inspire P5800, LG W2600HP, Razer Lycosa, Logitech MX518, Razer Goliathus

FakaHeda® Gameserver hosting

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání