Citace Původně odeslal DAN2
Citace Původně odeslal STiLL
Citace Původně odeslal DAN2
Já jsem včera vymontoval origo ventilátor a místo něj jsem na původní pasiv přišrouboval ventilátor 60x25 a pustil jsem ho na 5,6V, neni to slyšet a chladí to o 4C líp než původní uječenec. Hotovo asi za 10minut v ceně 16kč za zenerku (když teda nepočítám 200 pokutu za špatný parkování před krámem...), ventilátor jsem měl ze starýho chladiče.
Ako vies aku teplotu ma jadro? - Uz som to nasiel v atitool Ale medzitym som vymenil vetrak za vacsi, v desktope mam 30C, pri zatazeni mam 44C, ked ho dam na 5v tak mam 34C a pri zatazi 50C, vtip je ze neviem kolko som mal s povodnym Kolko si mal ty?
Atitool Ti ukazuje gpu temperature min/max/avg. Mluvim pouze o teplotě max.. S původním uječencem jsem měl po cca 2h hraní CoD 56C, teďka mam hodnotu max. 51C, avg. se pohybuje kolem 44C (to ale nic neříká, protože to nějak průměruje s teplotou v desktopu). Zajímavý ale je, že ten pasiv je normálně studenej, neni ani vlažnej... Asi by to chtělo ho vyměnit, protože po původním větráčku tam zbyla pěkná díra. To by byla teplote asi někde jinde.
Ja som to urobil presne ako ty, povodny maly prec a velky 12v na 5v a teplota 51C pri zatazi, 31C v desktope. Hluk ziadny, to je hlavne. Zaujimalo by ma, kolko stupnov maju ti ludia s VGA Silencermi.....skuste niekto odmerat v atitoole.