Citace Původně odeslal howard
Mam par dotazu na Firefox, jelikoz jsem si prosel vsechny dostupne rozsireni a stale mi chybi nektere veci:

a) Jak se ve FF dava lista se zalozkami dolu?
b) Jak se duplikuje zalozka?
c) Proc kdyz odeslu formular a vratim se na tu stranku zpatky, tak neni formular vyplneny? Toto dementni chovani je uplnou kopii chovani IE a hrube se mi to nelibi. Pouzivam phpPgAdmin na spravu PostgreSQL, zadam SQL prikaz, provedu ho, byla tam chyba, dam Zpet a prikaz nikde. Toto mi opravdu moc nepomohlo.
d) Chtel bych do FF stejny prouzek, ktery v Opere ukazuje prubeh nacitani stranky, obycejny progressbar napodobujici to same z IE mi vubec nestaci.
e) Jak se necha zoomovat stranka? Nemyslim tim zvetsovani a zmensovani pisma stejne, jako to umi IE (to ve FF samozrejme je).
f) Otevreni vseho (oken+zalozek) po padu/ukonceni firefoxu a jeho opetovnem spusteni.

To by asi prozatim stacilo.
Nechápu proč přecházíš z Opery na FireFox
Tady vidíš spoustu nedostatků který se daj jen těžko extenzema odstranit a některý IMHO vůbec.
Taky sem měl tendence přejít na FF, ale prostě to nebylo ono. Ten prohlížeš je celej takovej jakoby línej a zpomalenej. O to že podporuje v některých směrech líp CSS je věc v praxi málo využitelná. Navíc se Opera pořád vyvíjí a ty drobné nedostatky budou IMHO odstraněny.
Jinak co se týká rychlosti je IMHO Opera rychlejší.