Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Neustálý reset PLS. HELP!!!

Standardní Neustálý reset PLS. HELP!!!

Sestava : MSI KT 880 socket A
    AMD Barton 2600+ BOX
    512 DDR 400 A-Data
    MSI FX 5500 128MB
    Nejaka combo mechanika
    Zdroj 300W SUN PRO?
    WD 80GB
    Kompl se porad restartujeri nabehu vindows, po nabehu windows, pri otevreni nejakeho okna a z toho jede uplne v pohode projdou tam vsechny testy (3D Mark 03, CPU stability test, memtest, gamesy tam jedou) a kdyz dam restart, tak se treba dvakrat resetne a az pak najedou Wokna. Zroj jsem menil, zvysoval jsem napajeni CPU, RAM, GPU. Ramky jsem hodil na 333 a nejhorsi casovani.. Jeste zkusim novy bios... Nevite cim to muze byt??
    Zkousel jsemi AGP 4x a vypnout fasterite a ty ostatni..

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

muze to byt prave tim zdrojem, ze to neutahne pri startu.

kdy konkretne se ti to restartuje ( ve ktere fazi > co pocitac dela )?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Zdroj jsem menil, tim to nebude. Pada to pri nabihani woken jak je tam to logo, nebo jak mile se zobrazi plocha, nebo kdyz klepnu na plochu.... Zroj bych vyloucil, protoze bdyz uz to najede a drzi, tak to zvladne vsechny zatezovy testy... Kdyby to zdroj nedaval, tak to pri zatezi spadne vzdy, ne?

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Čistej restart nebo modrá smrt? Máš zapnutý zobrazování chyb?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

cistej! zobrazovani jen v pripade kriticke chyby, nebo jak to je. Ted jsou tam novy wokna a zatim fohode, ale uvidim, az tam dostanu ovladace...

Standardní

Novy BIOS, novy wokna a nic nepomaha. Vymenoval jsem ramku, vymenil jsem ID kabely... Uz me napada jen HDD. Zajimave je, ze kdyz nainstaluju PC Alert III, tak pri jeho spusteni se to resetne. - Najedou wokna, nabiha Alert a reset. Kdyz ho odinstaluju, tak v poho...

Vliv
    357

Standardní

hehe a copak si instaloval navic po reinstalu oken? tohle bude urcite problem s nejakym ovladacem pripadne programem. btw cisty reinstal doufam beres pokud uplne smazes adresare woken.

Standardní

format C: ... Instaloval jsem tam jen ovladace a sandru a 3D Mark 03 A jiz zmineny PC Alert III

Vliv
    357

Standardní

hehe. no ja myslim, ze to pak neni cisty reinstal, kdyz tam pak instalujes. nicmene odpovedel sis sam. tak proc tam ten pc alert III nebo kyhovyra to je davas?

Standardní

Skoda ze nemas moznost zkusit jinou desku asi spatna serie
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

PC Alert uz jsem smazal, ale otazka je, jestli to nezpusobi zase nejaka jina aplikace..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání