Citace Původně odeslal Pippin
Ja mel presne ten samej model, 3x jsem ho mel na reklamaci, davno uz mam jinej, ale tenhle mam stale jako zalozni. Delalo mi to taky tyhle prapodivne zvuky a vzdy s temer jistotou pomohl low-level format kterej jsem spoustel z bootovaji utility primo od vyrobce. Pak disk zase nejaky cas jede, ale je to znama vec, tenkrat na tyhle disky myslim pouzili nejakou spatnou technologii na plotny, nejaky divny material, nevzpominam si...

Kdyz uz jsme u tech disku, dnes mi muj Maxtor 9 120GB udelal takovy toco jaky jsem jeste nezazil, zacal bez prestani docela hlasite cvakat, sekl se se Win a neslo s tim nic delat, disk jen stale cvakal, ale ted jede zase v poho, nevim doufam, ze to bylo treba jen prehratim, nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? Obcas mi tam taky trochu hlasiteji "zadokuje hlavicky", ale to je pry normal, alespon znamej mi to rikal. Vyplati se na to davat treba heatpipe od Zalmana?
A dál by se někde sehnat ten soft Low Level Format , zkusil bych to s ním to moje IBM naformátovat. Třeba by to zase na ňákou dobu pomohlo.