Citace Původně odeslal tomase
mozete niekto poradit?

kupil som grafiku Jetway 9550xt ultra s TSbohemie. Spolu s kamosom sme zobrali hned dve. pamete ma super - samsungy 3.3. Na jadro som sa nepozral. No ale k veci. Hodim ju do kompu (viz podpis) a uplna smrt - tak som sa s tym neparal a rovno som formatol disk po hodine neuspesnych pokusov o rozchodenie grafiky. Takze - format: install winow (xp cz sp2) - install som robil na tej grafike - secko ok. Nabehnu winy , default na 640x480 - stale secko OK. no ale ked chcem zdvihnut rozlisenie tak windows vytuh, resp. cierna obrazovka a po 3-4minutach sa nastavia ovladace na skoro minimalnu hardwarovu akceleraciu , pricom obraz seka uz pri obycajnom posunuti okna - no proste hroza. PRe istototu som ju testol u kamosa, catalysty mu hodili dva errory. U seba som ju skusil este parkrat a dostal som screen s vypisom pamati a nieco o subore ATI2DVAG. Dnes som ju zaniesol na reklamaciu, ale mam zle tusenie ze karta bude dobra. Nemate nejake rady? Mozno nejaka nekompatibilita ... komp viz podpis..

Diki
No skus ju na inom kompe, a hned uvidis ci to je nekompatibilita alebo vadny kus, potom by som vypol fastwrites a agp dal na 4x, ci pojde, pripadne ju skus potom podtaktovat, ci to nie je v tom........