Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: amd xp-m 2600+ unstable whatever I do... vyreseno, lock

Standardní amd xp-m 2600+ unstable whatever I do... vyreseno, lock

zdar lidi, prosimwas nekdo kdo ma tenhle procik, ted jsem ho koupil, narwal jsem ho do kompu a ouha, z naprosto stabilniho kompu se stal naprosto nestabilni komp... a ja wubec newim proc at nataktowanej (12*190/1,65 - prime, mel jsem jen hodinu, ale w poho) nebo nenataktowanej(no uhm, powazuju 12*166) komp proste hazi modrou smrt, nebo chyby, proste porad neco... pls help radu, zkusenost, podobnost, cokoliw (komp wiz podpis)
    ACER Aspire 5672wlmi

Standardní

nehapruje ti napětí? třeba ti strašně undervoltuje deska nebo tak... nebo nestíhá zdroj vůbec...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní Re: amd xp-m 2600+ unstable whatever I do...

Citace Původně odeslal Antares
    zdar lidi, prosimwas nekdo kdo ma tenhle procik, ted jsem ho koupil, narwal jsem ho do kompu a ouha, z naprosto stabilniho kompu se stal naprosto nestabilni komp... a ja wubec newim proc at nataktowanej (12*190/1,65 - prime, mel jsem jen hodinu, ale w poho) nebo nenataktowanej(no uhm, powazuju 12*166) komp proste hazi modrou smrt, nebo chyby, proste porad neco... pls help radu, zkusenost, podobnost, cokoliw (komp wiz podpis)
    Default je tedy predevsim 15x133 (2000MHz). Zkontroluj nastaveni biosu, resp flashni nejaky overeny (s kterym chodi mobile Athlony). Mas EPOXE a tam je mensi problem v tom, ze deska ma dve sady nasobicu. Uz se tu tusim nekdo jiny na foru trapil s mobile Bartonem prave v desce EPOX.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

hm, desku jsem flashoval odpoledne, latest bios, procak je psanej jako k7, zdroj je sice nejakej noname, presto 350w fakt newim, kazdopadne diky za opraveni, zkusim ten default
    ACER Aspire 5672wlmi

Standardní

no jsou dvě možnosti .. budto zdroj nebo CPU jestli na default poběží tak to furt nic neznamená bejt tebou zkusím jinej zdroj ale tím to bejt taky nemusí
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

lidi piste kua ty veci z podpisu do prispevku ( viz ctete prvni ).

jinak toto automaticky vidim na zdroj. nejaky noname ( presto 350w ) ve me duveru po predchozich zkusenostech nebudi.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

zkontroluju si vykyvy napeti, ted jsem jeste dostal radu ze by mozna mohl potize delat DUAL CHANNEL na pametech
    ACER Aspire 5672wlmi

Standardní

Čau lidičky chci si koupit novej proc asi mobil 2600+ a když budu chtít aby byl na FSB 200 Mhz (400 Mhz) tak jak na to? budu muset hejbat s násobičem, jenže sem četl všechno možný a vůbec nevím jak bych to prováděl. Moje super Gigabyte deska pere do současnýho procesoru athlon 1800+ teď jádro nevím 1,79 V. Když takovou voltáž povalí do mobila 2600+ tak to půjde nataktovat v pohodě nebo budou problémy? Díky za rady. Prosím spěchá

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

hit.man
    pojde to asi tak dlho pokial ho neodpravis do siliconoveho neba.ide std na 1.45V!!!!!.Inak skus si precitat ten velikansky dred o mobilnych XP tam hadam najdes co hladas.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

2hit.man: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=788237#788237 a laskave nestrkej dotazy do vicero threadu ( a jeste k tomu na uplne jina temata )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Modrou smrt mi to hází vždycky, když mám moc agresivní timing na pamětech, případně CPU nemá dost šťávy.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

tak jo, wypnul jsem dual channel a bezi to bez problemu. sice taky trochu skoda, ale to preziju. tak jo, wsem diky.
    ACER Aspire 5672wlmi

Standardní

Citace Původně odeslal Antares
    tak jo, wypnul jsem dual channel a bezi to bez problemu. sice taky trochu skoda, ale to preziju. tak jo, wsem diky.
    Dual ti přinese 2% výkonu navíc, takže se nic neděje.

iPad Pro / iPhone SE

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Dual ti přinese 2% výkonu navíc, takže se nic neděje.
    Mne priniesol 10% Takze by som povedal, ze u kazdej zostavy moze byt individualne ...
    Skorej by som sa pokusil zistit preco mu dual nejde ako povedat kasli nato ... (Sak preco mat auto s 6- stupnovou prevodoukov a vyuzivat len 5- stupnou ze )

Standardní

Citace Původně odeslal Semik
    Mne priniesol 10% Takze by som povedal, ze u kazdej zostavy moze byt individualne ...
    No, tak to tedy gratuluju, to jsi asi jedinej, každýmu přinesl dual max. 5%

iPad Pro / iPhone SE

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Citace Původně odeslal Semik
    No, tak to tedy gratuluju, to jsi asi jedinej, každýmu přinesl dual max. 5%
    Diky .. Asi daco robite blbo .....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání