Už ma dlhšiu dobu sralo, vyše rokaže sa mi procesor zahrieval na 58 C (Athlon XP2000+ non OC ,Thoroughbred rev A0 1,67V)vo Win,Internet.
Pri NFSU az 63C![]()
Mal som tam striebornu pastu Titan TTG-S104 a CoolermasterDP5-7JD1B-OL
vtedy som tu pastu rozotieral na proc. kreditkou a tie teploty boli take vysoke už od začiatku . Nie postupne po volakom čase(mesiac atď)
Takže konečne som včera zhodil chladič ,samozrejme na jadre moc pasty nebolo ,skoro všetka sa vytlačila vedla .Tak som pekne jadro aj chladič
opucoval od pasty ,nemozem povedat ze by bola nejaka uschnuta alebo čo. Odstranil som prach z chladiča
Potom som si dal na prst mikrotenový sáčik (aby som si nezasral prst ,ta pasta je sajrajt)naniesol nan trosku tej dvojročnej striebornej pasty a takto som to tym prstom rozotrel po chladiči v miestach kde asi dolahne jadro CPU ,fakt tenka vrstva to by sa s kreditkou nepodarilo.
To iste som aplikoval na CPU ale namesto mikrotenu som použil antistatický sacek z modemu, zas najtensa mozna vrstva pasty na jadre.
Potom som vsetko zložil dokopy ,chladic riadne zaklapol (ma 2spony)spustil komp a sledoval teplotu
Dnes som 10 hod. na nete a furt 46C pri 3100 ot. ,to som ani necakal![]()
V skrini mam 28C. Vcera som hral NFSU tak hodinu a teplota 49C
Mate aj vy nejaku podobnu skusenost tak piste sem alebo vase skusenosti s roznymy pastamy , cital som ze na tu patu titan dost ludi nadava ,šak aj ja som nadaval![]()