Jaký je rozdíl mezi rěmito kartami, kromě toho že ta value stojí v levi 1300 Kč ? V parametrech jsem našel jen to že nemá firewire a to je tak vše.
Jaký je rozdíl mezi rěmito kartami, kromě toho že ta value stojí v levi 1300 Kč ? V parametrech jsem našel jen to že nemá firewire a to je tak vše.
je toho viac, staci ist na stranku soundblaster.com a tam si porovnanie najdes - detailne.
Tam sem už byl. Našel jsem akorat to, že to ´nema firewall a gameport. To se mi zdá divný, že by to kvůli těm dvoum věcem stálo o 1000 méně.
kde vidis v Levi Audigy 2 value?
http://www.levi.cz/produkt.php?kat=204
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
Firewall nema urcite, ale to nema zadna zvukovkaPůvodně odeslal marruz
![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
to glossman: Tam kde se díváš ty jsou jen některé položky, ale když se zaregistruješ, takbudeš mít jak jiný ceny tak větší výběr. Mám ji v nabídce za cca. 1200 bez DPH
to Deekay: OK...měl jsem na mysli firewire
kukaj kua poriadne, je tych rozdielov dost: SOUND BLASTER® COMPARISON CHARTPůvodně odeslal marruz
http://www.soundblaster.com/products...ro/compare.asp
Tak sem to pročetl a koukl se ještě na jiný fóra. Nakonec končím u Audigy 1 ES. Oproti obyč audigy 1 nemá jen firewire. Audigy 2 je asi pro mě zbytečná, když mám 5.1.
Tak toto bych subjektivne moc netvrdil,ja na svy sestave DTT 2200(uz taky neni nejnovejsi) poznam rozdil mezi A2 a A2 ZS,behal sem i na Live,A1 i na Soundstormu,ten si myslim,ze je porovnatelnej s A1(kdyz beberu v potaz digi vystup),ale pokud na to mas,tak nevahej jit do A2,pokud ne,tak i A1 staciPůvodně odeslal marruz
![]()
C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,
Tak toto bych subjektivne moc netvrdil,ja na svy sestave DTT 2200(uz taky neni nejnovejsi) poznam rozdil mezi A2 a A2 ZS,behal sem i na Live,A1 i na Soundstormu,ten si myslim,ze je porovnatelnej s A1(kdyz beberu v potaz digi vystup),ale pokud na to mas,tak nevahej jit do A2,pokud ne,tak i A1 staci[/quote]
a můžeš mi prosímtě říct rozdíl,mezi Livekou a A2ZS?? je tam nějakej velikej rozdíl,nebo jen zanedbatelnej?? díkas,dívám po ZS,ale nechci zbytečně vyhazovat prachy
PS:Creativy mají vychytaný Mixer![]()
Reknu ti to asi tak,live ma doma tatik,a neni to spatna karta,ale A1 uz je lepsi,i kdyz asi ne o moc,ale a2 uz je prvotridni zbozi,a ten rozdil fakt poznas,nevim jak je velkej,ale poznat proste je,zeptej se tu chlapika jmenem Sofokless,tomu sem radil,at vezme tu A2ZS a je max spokojenej,mam tucha,ze prave mel live predtim. Ja mam A2,a ovladace na ni z A2 ZS a i tam je poznat rozdil,zvuk je cistejsi (subjektivne),je tu o tom dred,tak pohledej,az budu mit chvilku,tak ti sem zkusim hodit odkaz,chlapi jmenem Bananalama ti muze taky zodpovedet par otazek.
P.S. pokud na to mas,tak ber tu A2 nebo A2 ZS,prece jenom ti zvukarna vydrzi dost dlouho bez potreby ji menit,to neni jako grafarna,cpu ...![]()
C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,
Aspon do ty doby nez nejakej chytrak rekne, ze PCI sbernici uz nikdo nepotrebuje.Původně odeslal mejla
Mejla:dík zkusím se poptat,nejlepší je si vše vyzkoušet,já teď mám Revo 5.1,ale chybějí mi tam efektíky od Creativu........protože tahám zvuk do zesíku přes dlouhej kabel,ještě uvažuji že si koupím nějakej stolní DVD player![]()
mal som Live! 5.1 a presiel som na Audigy2 ZS - aj na mojich repracikoch je pocut slusny rozdiel (napr. nulovy sum pri max. hlasitosti)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)