Citace Původně odeslal kpt future
riva tuner jsem zatím nepužíval, mám tam orig. ovladace od MSI (teď 61.77) a používám tu utilitku D.O.T. přímo v ovladačích (optimálně se mi jeví stupeň "general", po ukončení 3D hry mám "šoupátka" s frekvencema na cca 440/790) - používáte to někdo?
(názory, že tyto věci jsou na *** jsem už slyšel, ale mně to funguje )

to velijura: - jak jsi z toho vyždímal ty frekvence co máš napsaný v podpisu (flash biosu??, chlazení??, kolik máš voltáž??)

/OT používáte někdo na té kartě TVin a s jakým úspěchem - mám s tím problém viz jeden ze starších thread-ů OT/
Budem vychadzat z nazvu D.O.T - Dynamic Overclocking Technology je to zvysenie vykonu o 2% az 10% v 6 stupnoch. + ine zvasty mas to napisane predsa na krabici. Ciste MSI. tot "biznis" teoria.

Overclokerska prax: dynamicke pretaktovanie u MSI znamena asi to ze sa ti budu zvysovat frakvencie jadra a pamati "dynamicky" - od okamzitej teploty a max. pozadovaneho zatazenia. Zapni si monitoravanie frakvencii v rivatuneri a potom si zapni jeden test z 3dmarku'03 (minutka) a uvidis ze dosiahnes troska vyssie hodnoty.
Takze nebars D.O.T.
MSI friendly u...
Ano funguje ti to

VIVO pouzivam v poho tak ako vystup aj vstup, aj ked mam TVkartu, skusal zo nieco nahravat a v pohode ale tv od leadteku je TV.