Citace Původně odeslal Markoff
Citace Původně odeslal Gappa
Jasný, ale vzhled programu tak trochu souvisí i s user-friendly rozhraním, což se mi u Foobaru nějak nezamlouvá (řeknu to jinak, prostě sem hnusnej Winampař ) Ale stejně, jako sem přešel z IE na FF/Operu, OE na FB, tak chci taky vyjít z mainstreamu )

Víceméně chci jít za lepším, ale ono to je tak trochu problémek.

Jinak Foobar vůbec nezatracuju, dycky čas od času mu dám zase šanci Ale všim sem si, že má problém s cue souborama, protože používá název souboru uvedenej v souboru a ne jako mp3cue do Winampa, kterej pouze požaduje, aby se cue menoval stejně jako ta Mp3.

No nic, jdu zkusit zase
ja na foobar mozno prejdem ked uz bude konecne vediet ovladat hlasitost kolieskom mysi tak ako winamp a celkovo je dost user-unfriendly oproti winamp...

len tak informativne ked sme v tych programoch, na co si to presiel z toho OE, FB mi jaksi nic nehovori? na F ma napada len vyborny FoxMail ktory sa uz moze zrovnavat s The Bat a nie low end OE/TB (medzi ktorymi btw. nevidim ziadny rozdiel a nechapem uzivatelov prechadzajucich z OE na TB)
to nic, to se jenom lamka přepsala Jasný, že Thunderbird (nějak to mam s těma "ptákama" popletený, omylem se mi tam dostala zkratka na FireBird (FF mam na mysli, ne tu DB )

Jinak se mi nějak nedaří přejít z TB 0.8 na 0.9, furt mi to tam něco šaší. Takový problémy sem s OE neměl, protože žádný nový verze nejsou

2 DeeKay: zkusim, podívám