Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Lze vypnout integrovany firewall ve Win XP SP2 - Vyreseno

Standardní Lze vypnout integrovany firewall ve Win XP SP2 - Vyreseno

Zkousel jsem spustit pres ovladaci panely "Brana firewall systemu Windows", ale pri poklikani mi win vypisou hlasku "Z duvodu neznameho problemu nemuze system Windows zobrazit nastaveni brany firewall systemu Windows".
    Pri sousteni novych programu mi obycejne vyskakuji okna od firewallu, ale nemuzu ho nastavit. Nejspis mi take blokuje spojeni pres router na iNET.
    Zkousel jsem najit proces pres "MSconfig" bezuspesne
    Jde nejak vypnout, nebo uplne odstranit ze systemu?
    ASUS A6T-AP017

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Neviem, ako SP2, tam by to malo ist aj niekde v nastaveniach siete, ale SP1 (a myslim, ze aj s SP2 to bude rovnake):

Control Panel / Administrative Tools / Sevices /

"Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS)" stop & disable

P.S.

Nie je to mudre riesenie, ked si casto na nete... Zozen si potom nejaky iny firewall... Nejaky starsi Kerio (2.1.4, 2.1.5), alebo Sygate...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Hej vypnut ide lahko cez contol panel- administrative tools-services-windows firewall klikni na neho pravym tlacitkom mysi a daj properties tam ho mozes disablovat
    INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W

Standardní

Citace Původně odeslal Chodec
    Hej vypnut ide lahko cez contol panel- administrative tools-services-windows firewall klikni na neho pravym tlacitkom mysi a daj properties tam ho mozes disablovat
    Diky, konecne jde vypnout.
    Ve vlastnostech jde nastavit aby se nespoustel pri startu Win.

2: Pit
    Samozrejme ze na pevnou lajnu pouzivam Sygate PF a navic jsem za routerem (coz windowsackej firewall nedokazal prekousnout )
    ASUS A6T-AP017

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání