TAK UŽ JSEM TO VYŘEŠIL - VIZ. NÍŽE
btw. ten disk fungoval uplne normalne, akorad z nej nedokazal system nabootovat... fdisk a podobne programy nepomohli...
Řešení a příčina -> možná se vám to bud e někdy hodit až budete provádět low level format na noteboocích s velmi "chudým" biosem
problém byl v tom, že low level jsem provedl s utilitkou od western digital, protože se mi jeden člověk dušoval, že funguje se všema diskama... ANO funguje, ale utilitka nějakým záhadným způsobem ovlivnila boot sektor disku, takže z něj nebylo možno spustit systém...
vyřešil jsem to tak, že jsem ze stránek segate (výrobce disku) stáhnul příslušnou utilitku (komplet boot disketa) a provedl jsem příslušné kroky (vložil disketu po restartu do mechaniky a pak asi 4x enter)
to je vše, doufám, že se mi to už nikdy nestane, a vám taky ne... mě osobně to stálo kýbl nervů a krabičku cigaret))
no ale za ty opravené vadné sektory to stojí... je zajímavé, že utilitka od western digital je bez problému vyřešila a opravila)) no někdy se stávaj opravdu divný věci
děkuji za radu, ale vyřešil jsem to dřív než bylo potřeba...
možná že by to šlo, ale to už znova zkoušet radši nebudu![]()