TAK UŽ JSEM TO VYŘEŠIL - VIZ. NÍŽE

btw. ten disk fungoval uplne normalne, akorad z nej nedokazal system nabootovat... fdisk a podobne programy nepomohli...

Řešení a příčina -> možná se vám to bud e někdy hodit až budete provádět low level format na noteboocích s velmi "chudým" biosem

problém byl v tom, že low level jsem provedl s utilitkou od western digital, protože se mi jeden člověk dušoval, že funguje se všema diskama... ANO funguje, ale utilitka nějakým záhadným způsobem ovlivnila boot sektor disku, takže z něj nebylo možno spustit systém...

vyřešil jsem to tak, že jsem ze stránek segate (výrobce disku) stáhnul příslušnou utilitku (komplet boot disketa) a provedl jsem příslušné kroky (vložil disketu po restartu do mechaniky a pak asi 4x enter)

to je vše, doufám, že se mi to už nikdy nestane, a vám taky ne... mě osobně to stálo kýbl nervů a krabičku cigaret ))

no ale za ty opravené vadné sektory to stojí... je zajímavé, že utilitka od western digital je bez problému vyřešila a opravila )) no někdy se stávaj opravdu divný věci

děkuji za radu, ale vyřešil jsem to dřív než bylo potřeba...

možná že by to šlo, ale to už znova zkoušet radši nebudu