Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Winamp 5.06 a problem s posuvacom...

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Winamp 5.06 a problem s posuvacom...

No mam taky problem s Winampom

Predtym som pouzival 5.05 a vsetko v pohode.

Nahodil som v 5.06 a mam problem pri prehravani zvukov ASF. Hraje vsetko dobre ale nefunguje posuvnik (pri mp3 no problem) - tj ked si chcem posunut skladbu na nejaku druhu minutu napr. tak sa mi posuvac vrati naspat na tu minutu kde to akurat hralo/hraje proste skladba sa neda ovladat.

Neviete cim to moze byt

PS: Bsplayer to prehrava normalne aj sa da posuvat ale pripada mi nemotorny...

Standardní

s asf (wma) sou problémy, někdy dokonce může bejt seeking v souboru snad i zakázanej. Mě jak přídou pod ruku nějaký wma, tak to letí hned do oggu, protože to fakt zlobí, některý wmačka mi dokonce přes winamp shodili XPčka (restart).
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Gappa
    s asf (wma) sou problémy, někdy dokonce může bejt seeking v souboru snad i zakázanej. Mě jak přídou pod ruku nějaký wma, tak to letí hned do oggu, protože to fakt zlobí, některý wmačka mi dokonce přes winamp shodili XPčka (restart).
    no ale predtym mi to nerobilo preto ma to zaujima.

problemy ktore ty uvadzas tie ma netrapia zatial

Standardní

Můžeme akorád doufat, že brzy vyjde 5.07, neboť zůstává neopravena ještě další kritická díra ve Winampu.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Nebo prostě ten slavnej in_cdda.dll (nebo jak se to zove) smáznout a je po ptákách - stejně, kdo dneska pouští CDčka na compu, když všechno mam v MP3
    a pro ty, co poslouchají, můžou použít náhradu v podobě CDreaderu (přehrává digitálně po data kabelu, takže se na to daj použít DSP pluginy a tak)
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání