No Chill ako 400W tak 510W je odtestovany resp. tak z polovice. Tichost zdrojov je perfektna...vetrak toci priemerne na 700 otacok a nepodarilo sa mi ho dostat nad 900 otacok...je to tichsie o dost nez Fortron s 120mm vetrakom. 510W ma aktivne PFC..
Co sa tyka hodnot..cakam kym sa vrati kamos a zapozicia multimeter a pomeriame...cisto z USDM to hadze pri 2,3 GHz 1,7V a zatazeni tieto hodnoty:
Voltaz CPU nekolise ani po zatazeni drzi sa na hodnote 1,7V
+5V: 4,95 V po zatazeni
+12V: 12,16 V po zatazeni (neviem ci toto tu dobre meria pretoze kazdy silny zdroj co som mal doma ukazoval akesi cudne hodnoty...ta moja zakladovka uz sux)
VIO (V čipsetu): 3,31V
Voltaz DIMM: 2,83V (v BIOSE nastavene 2,8V)
5VSB: 5.018 V
Zdroj po zatazeni nevydava ziadne piskave, vysokofrekvencne zvuky, je fakt uplne tichy (teraz uz pocujem aj Zalmana)
Co as tyka FLEXA je cierne...urobene je to na jednicku...pri konci kazdeho konektora sú kable stiahnute stahovackou na to je natiahnute flexo a ukoncene zmrstovackou...musim uznat ze je to urobene lepsie ako som si to flexo robil ja ba BAII.
Ak pride kamos a bude multimeter zmeriam....ale zatial som velmo spokojny a zdroj si urcite kupim.
(co som predal tieto zdroje ludom na pretaktovanie.sk tak su moc spokojni...islo dost vela 510w zdrojov a zatial su spokojní).

VIP

Odpověď s citací