:@ ) Dyt ja psone nestiram ja ho mam taky a rad ale zpetne se na to divam tak ze to usili ktery vydas na vytahnuti max. kvality z psone reseni (musis sehnat kondenzor, reflektor, objektiv, temperovany sklo, hqi system sodikovej nebo digitalni kdyz se podari levne, fresnely staci obyc z papirnictvi, pohrat si s elektronikou na vylepseni barev a je to vsechno titerny atd..) je stejne ne-li vetsi nez na plnou 15" kde sice potrebujes podobne mnozstvi dilu ale kdyz ho rozmontujes a zasadis tak jedes v plny max. kvalite okamzite a uz se ftom nemusis vice babrat..

huhahe hele ja dokonce kdysi zkousel i takovou tu *drevni metodu co koluje po internetu kdy das papundekel trubku na monitor a pres fresnel a cocku promitas na strop -> fungovalo to jen v noci protoze ten svit CRT je slabsi nez z TV natoz hqi ale pocit to byl nadhernej (2m diagonal Startrek na strope) a byli to spis cmouhy nez pixely ty nikdy neuvidis pokud se nebudes divat z blizka nebo neroztahnes moc obraz nebo nemas divnej fotak - pixely na psone projekci nejsou videt! asi pri odstupu od 1,5 metru pri uhlopricce 1,4 a cca 3m projekce-cocka.. a pokud ano das si malej blur nepatrnym rozostrenim obrazu a je to ok.. ty fotky na zacatku tohodle threadu jsou fakt dost matouci

_
* to me pripomelo ze jsem nedavno videl jak nejaky australan tuhle ultra levnou metodu podstatne vylepsil specialni projekcni odrazovou vrstvou zkusim to najit a dat link: proste na TV mel papundekl trychtyr v nem fresnel a velkou cocku mozna 40cm dia a promital to na zakrivenou preklizku polepenou staniolem a na tom nejakej difuzni hadr z vinylu do kteryho se to odrazelo a obraz neskutecnej.. takze pokud chces eperimentovat tak radeji tohle nez hlucnej a zravej (KWh) meotar