Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: PowerStrip a cas,datum

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní PowerStrip a cas,datum

Cau,mam problem:Po zkouseni taktovat procesor kam az to jde pres program CPUFSB me to jednou zamrzlo a nechtelo nastartovat.Druhy den vse ok,ale resetoval se mi z BIOSu cas a datum.Chtel jsem zapnout PowerStrip,ale pise to,ze cas na trial verzi vyprsel.Zkousel jsem to odinstalovat a znovu instalovat,i jine verze ale stale to same.Co mam udelat aby to zase behalo ?Nestaci vymazat nejaky registr ve windows ?Diky za rady

Standardní

No, musis powerstrip koupit
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Mno,super,ale ja bych jeste furt chtel pouzivat trial

Standardní

Co mas za grafiku? Vzdyt nemusis pouzivat warez, existuje spousta free programu, ktery neopuzujou registraci a casovym omezenim.
    Pokud mas ATI, tak treba ATI Tray tools, atd...
    EDIT: sem si to precetl jeste jednou...ale copak jsem blbej....powerstrip je na taktovani procesoru? je fakt, ze sem to uz dlouho nepouzival, ale..... sakra?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Ale ne,ze jsem taktoval procesor pres CPUFSB a zamrzal mi.ak jsem ho den nechal vypnutej,pak zapl a hlasilo to,ze v biosu nejsou nastaveny hodiny,datum a pameti.A od ty doby mi nefakci PowerStrip

Standardní

Jo takhle, takze tobe se rozhasil datum, takze po nabehnuti widli a spusteni powerstripu zjistil, ze ti vyprsela trial licence a tudiz uz nechce pracovat a pritom to tech 30 dnu jeste nebylo. A vraceni datumu uz nepomuze.
    Tak zkus program RegMon. Ten sleduje pristupy k registrum a operace s nima. Nech ho sledovat, zapni PowerStrip a sleduj ten konkretni proces, kam hrabe v registrech. Az najdes podezrele zaznamy, tak je smaz, ale bacha na to, co mazes, musis si byt jist, ze se to netyka niceho jineho.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Ok,vyzkousim,diky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání