Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: Potrebuji pomoc se zvlastnim navrhem osvetleni do bytu

Standardní

Citace Původně odeslal lol555
    tak potom sory, ja som to pochopil ze ma byt pritom aj nieco vidiet. Toto je vhodne akurat tak na intimne chvile..
    hehe no to taky, a jeste treba v noci kdyz makam na kompu, aby mi to tak nevypalovalo oci... ikdyz to bude mozna lepsi tlumene klasicke bile/zlutobile svetlo
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    50
    Vliv
    296

Standardní

No tie svetelné hadice tiež nie sú márne... Máme ich doma v niekoľkých farbách - červenú, modrú a žltú...
    Nevýhoda je, že to musí byť na celé metre, výhoda, že sa do tej hadice len pichne koncovka a šup ho do zásuvky - žiadne medzičlánky okrem vypínača...
    Nehreje to, dá sa to takmer ľubovoľne ohýbať, čo nechceš aby svietilo, oblepíš čiarnou izloačkou...
    Metrový kus modrej osvetlí na intímčo v pohode izbu 3x3 metre... Ale izba vyzerá ako v ľadovni...
    Ostatné 2 farby sú asi 3 metrové - brácho to má naťahané na protiľahlých stranách izby. Operovať, ani veľmi čítať sa s tým nedá (ono sa tie oči pri takom malom svetle dosť namáhajú), ale napr. ku kompu / TV / sexu je to paráda...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Standardní

Citace Původně odeslal LtK
    No tie svetelné hadice tiež nie sú márne... Máme ich doma v niekoľkých farbách - červenú, modrú a žltú...
    Nevýhoda je, že to musí byť na celé metre, výhoda, že sa do tej hadice len pichne koncovka a šup ho do zásuvky - žiadne medzičlánky okrem vypínača...
    Nehreje to, dá sa to takmer ľubovoľne ohýbať, čo nechceš aby svietilo, oblepíš čiarnou izloačkou...
    Metrový kus modrej osvetlí na intímčo v pohode izbu 3x3 metre... Ale izba vyzerá ako v ľadovni...
    Ostatné 2 farby sú asi 3 metrové - brácho to má naťahané na protiľahlých stranách izby. Operovať, ani veľmi čítať sa s tým nedá (ono sa tie oči pri takom malom svetle dosť namáhajú), ale napr. ku kompu / TV / sexu je to paráda...
    žjova, přesně to jsem myslel nedá se to trošku vyfotit?? alespon? jak to mate zapracovane? v listach jako chci ja?? diky za info!
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

no tak zatim vyhravaji ty "hadice" s diodama uvnitr. Ted je maji v makru 15 metru za 444.- a 15 m presne potrebuju kdyz je dam dokola po obvodu. Dam tam bezbarvou (cirou) + cervenou nebo modrou jeste nevim a budu zapinat podle nalady. Myslite ze treba ta bila dokaze nasvitit pokoj? kdyz to bude zakryty tou listou? vidam to jenom ve vylohah a tam je to do prostoru a moc to neni videt..

LtK: asi nic co

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    no tak zatim vyhravaji ty "hadice" s diodama uvnitr. Ted je maji v makru 15 metru za 444.- a 15 m presne potrebuju kdyz je dam dokola po obvodu. Dam tam bezbarvou (cirou) + cervenou nebo modrou jeste nevim a budu zapinat podle nalady. Myslite ze treba ta bila dokaze nasvitit pokoj? kdyz to bude zakryty tou listou? vidam to jenom ve vylohah a tam je to do prostoru a moc to neni videt..

LtK: asi nic co
    pochybujem.. pozerat sa pri tom neda, to by som od toho fakt necakal
    Barebone MSI Mega 180,

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání