Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nefunkcne InCD

Standardní Nefunkcne InCD

Zdravim

Robil som uplny reinstall systemu a po nainstalovani InCD (samozrejme najnovsia verzia) mi na DVD napalovacke necita takto naformatovane media - zobrazia sa len html subory v asi 10 jazykoch, ze nemam potrebny SW. Nezmeni sa ani ikona v tray.
    Na CDROM mechanike mi to bezi uplne v pohode, lenze samozrejme nemozem zapisovat.

Nejaka idea?
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Banned
    Vliv
    0

Standardní

myslím, že jsi tam nejdřív dal to cd a hodil se ti tam read only SW a pak jsi to přeplác incd a hádá se to. imho vyřeší jen reinstall...nebo taky používej lepší SW inCD hardly sux...puvodni DirectCD (Drag to CD apod.) od roxia je mnohem lepeší...

Standardní

Nero bola jedna z prvych veci, ktore som do pocitaca daval.Urcite skor ako CD.
    Preco to ale potom funguje na druhej mechanike?
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

InCD jsem taky driv pouzival, pozdeji jsem se spis nutil to pouzivat a presvecoval sam sebe, ze to, ze mi to s pravdepodobnosti 30% hodi BSOD pri kopirovani souboru na cd a 40%, ze se nepovede soubory zkopirovat, je jeste dobre a ze je to skvely program. Byl by, kdyby to bylo spolehlivejsi a nedelalo by to bordel pri pouzivani RWcek v ruznych mechanikach (s jednou pekarnou to jeste slo, ale to je k nicemu). Od ty doby, co jsem si koupil USB Flash disk, mi tenhle kram sel z kompu a to tak, ze rychle. Jinak pokud byste me podezrivali, ze jsem mel blbe vypalovacky, tak to ne, vsechny pekarny, na kterych sem mel problemy, jinak palili uplne normalne v pohode.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    InCD jsem taky driv pouzival, pozdeji jsem se spis nutil to pouzivat a presvecoval sam sebe, ze to, ze mi to s pravdepodobnosti 30% hodi BSOD pri kopirovani souboru na cd a 40%, ze se nepovede soubory zkopirovat, je jeste dobre a ze je to skvely program. Byl by, kdyby to bylo spolehlivejsi a nedelalo by to bordel pri pouzivani RWcek v ruznych mechanikach (s jednou pekarnou to jeste slo, ale to je k nicemu). Od ty doby, co jsem si koupil USB Flash disk, mi tenhle kram sel z kompu a to tak, ze rychle. Jinak pokud byste me podezrivali, ze jsem mel blbe vypalovacky, tak to ne, vsechny pekarny, na kterych sem mel problemy, jinak palili uplne normalne v pohode.
    mě to zase udělalo, že cd se vůbec nenačte, prostě neexistuje, takže to nejde ani smazat, takže prostě RW na hovno => a ty data na něm...DVD-RAM je spolehlivější ale stejně, USB Flash rulez...taky mám

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání