Citace Původně odeslal russianblue
já začínal se sagatem 40MB přes MFM řádič /né řadič/...
...Ale ůbec mě ty disky nepřesvědčili, za posledních 36 měsíců sem reklamoval všechny svoje disky /IBM, WD, Seagate/ takže nevím nevím. A to je provozuju na nepřetočeným stroji....

V poslední době pro mě není nejdůležitější výkon, ale cením si spíš toho, že disk vydrří dýl než rok...
jezkovi oci, co s tymi diskami vyvadzas ? ...ja mam na starosti nejkeden pocitac jak u kamosov tak v praci, ale za posledne 2 roky som nereklamoval ani jediny disk - vacsinou pouzivam seagate , v horsom pripade Maxtor
..osobne mam doba staru dobru 40GB Barcu ATA IV (kamos ma odomna vysluzilu 20GB verziu - tiez ATA IV) a naozaj su to najtichsie 7200ot. disky co som mal tu cest pocut (teda vlastne nepocut ) ...horsie je to uz s tymi novymi typmi, ktore nemaju aj na spodnej strane ten plech s vyplnou ako mali prave ATA IV-ky . No a SATA disky som este nepouzil - nejak ma v nicom nepresnedcili s tym SATA rozhranim - okrem tenkeho kabliku skoro ziadne vyhody - akurat su hlucnejsie (celkom nechapem preco ) ako klasicke PATA disky