Stránka 35 z 42 PrvníPrvní ... 25313233343536373839 ... PosledníPoslední
Výsledky 851 až 875 z 1034

Téma: Vse o 8KRA2+ a 8KRAl

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Hmm, sviti ti opticka mys ?

Me to funguje skvele (Linux a W2k), ale kdyz vypnu pocitac UPLNE z eletriky a pak ho zapnu, tak mi to taky funguje, ale musim ty klavesy podrzet trosku dele, kdyz ho vypnu normalne, tak je to uplne bez problemu ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

Citace Původně odeslal svaca
    Hmm, sviti ti opticka mys ?

Me to funguje skvele (Linux a W2k), ale kdyz vypnu pocitac UPLNE z eletriky a pak ho zapnu, tak mi to taky funguje, ale musim ty klavesy podrzet trosku dele, kdyz ho vypnu normalne, tak je to uplne bez problemu ....
    Optickou mys nemam, takze nevim jestli by svitila. Prekvapilo me, ze to predtim fungovalo a ted ne. Alespon mam o dlouhych vecerech nad cim premyslet. Puvodne jsem sice chtel myslet na vanocni darky, ale tohle je dulezitejsi.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

to neni zadnou instalaci woken. tohle vubec nema s operacnim systemem nic spolecneho.

tohle mi dela, kdyz odpojim pocitac od napajeni. pak napoprve nejde spustit z klavesnice.

jinak se zkus podivat do biosu, jestli to mas stale povoleno
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Spis to vypada, ze Ti ty novy Wokna nevypinaj PC korektne, pze pri chybnym vypnuti (podrzeni tlacitka power) nebo pri tzv. haltu (treba restart nebo vypnuti pri modry obrazovce) zpusobuje, ze se deska pri pristim spusteni klavesovou zkratkou nezapne. Totez dela i pri vytazeni z 220ti. Imho je nekde na desce nejakej stavovej registr, ktery ma treba hodnotu 1 pri spravnym vypnuti (=shutdown OK), nebo naopak a po stisku se to s nim porovna...
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

Jo tak v tomhle bych s tebou nesouhlasil a priklonil se spis k inteXovi.
    Ale zda se, ze vim kde bude zakopanej pes.
    Duvod je ten, ze jsem opravdu nic v BIOSu nemenil a pouze nacisto instaloval Windowx XP (s integrovanym SP2) a prave proto ze mi zapnuti pres klavesnici prestalo fungovat tak jsem zacal podezrivat windows ze nejak kurvi vypinani pocitace.
    Zalozku "Zapnout vylepsene rizeni spotreby" mam zaskrtnutou a nepomaha to....... a pozor figl bude jinde.
    Windows se nainstalovali s HAL "Standardni PC" a to bude asi ten problem, lepsi by bylo "PC s podporou ACPI", ale zmenit to bohuzel nejde a reinstalovat kvuli tomu zase PC se mi nechce (mam tam uz nastaveny sitovy pripojeni, aplikace apod), doprkynka, to je smula.

Citace Původně odeslal mISHA
    to neni zadnou instalaci woken. tohle vubec nema s operacnim systemem nic spolecneho.

tohle mi dela, kdyz odpojim pocitac od napajeni. pak napoprve nejde spustit z klavesnice.

jinak se zkus podivat do biosu, jestli to mas stale povoleno

Vliv
    357

Standardní

no pockat, tohle se nestane jen tim, ze si system neco rozmysli. protoze na to standardni pc byses dostal take jen po instalaci.

EDIT: a to se samozrejme nenainstaluje pokud to v biosu neni tak nainstalovane ( coz znamena bud zmenu nebo reset ci load default ).

Standardní

jo, tak to nevim jak se to stane ci nestane, ale jak rikam, v biosu jsem nic nemenil ani neloadoval default a zapnuty to v nem mam....mam podezreni, ze to zapricinila utilita nLite ve ktery jsem delal instalacni cd na xp+sp2 a ja si neohlidal nastaveni PC s ACPI (neboli jsem mu to naridil natvrdo a ted sklizim co sem zasel)...na kazdej pad reinstalovat se mi nechce, takze budu jeste chvilku laborovat a pak se uvidi

no pockat, tohle se nestane jen tim, ze si system neco rozmysli. protoze na to standardni pc byses dostal take jen po instalaci.

EDIT: a to se samozrejme nenainstaluje pokud to v biosu neni tak nainstalovane ( coz znamena bud zmenu nebo reset ci load default ).

Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Citace Původně odeslal Connor
    Duvod je ten, ze jsem opravdu nic v BIOSu nemenil a pouze nacisto instaloval Windowx XP (s integrovanym SP2) a prave proto ze mi zapnuti pres klavesnici prestalo fungovat tak jsem zacal podezrivat windows ze nejak *** vypinani pocitace.
    Zalozku "Zapnout vylepsene rizeni spotreby" mam zaskrtnutou a nepomaha to....... a pozor figl bude jinde.
    Windows se nainstalovali s HAL "Standardni PC" a to bude asi ten problem, lepsi by bylo "PC s podporou ACPI", ale zmenit to bohuzel nejde a reinstalovat kvuli tomu zase PC se mi nechce (mam tam uz nastaveny sitovy pripojeni, aplikace apod), doprkynka, to je smula.
    To je divne, ze se nainstaloval jako standartni PC, BTW pri instalaci Win2000/Xp staci pri bootu nackat klavesu F5 a pak si muzes vybirat "HALy" .. ))
    Menit z Windows to jde pouze u Windows2000 a vetsinou to prinasi SMRT ... ))

Jo, jo ... woknous ... fuj ..
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0

Standardní

Mam takovej dotaz. Jsou nekde na netu nejaky slusny Magic Screen loga?
    Myslim krome stranek epoxu. Jestli se treba nekdo nezabyva strankama s tema logama. Nevite o necem?
    AMD ATHLON XP 1700+@2200 MHZ (11x200) | ABIT NF7-S rev.2 | OCZ Performance 2x512MB/400 CL2-3-3-6 | SAPPHIRE Radeon X1650Pro 256MB @655/1539 + Zalman VF900-CU | LEADTEK Winfast 2000XP Deluxe | SEAGATE 320GB SATA2, HITACHI 80GB 7200rpm PATA, MAXTOR 80GB 7200rpm PATA | DVD-RW LG - GSA 4165B | net onbord | Scanner MUSTEK Plug n´Scan | Monitor HYUNDAI Image Quest Q910 silver | mouse LOGITECH MX518 | printer HEWLETT PACKARD Desk Jet 840C | zdroj EUROCASE 500W (14cm fan)| chello light - UPC |

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal zed
    Myslim krome stranek epoxu. Jestli se treba nekdo nezabyva strankama s tema logama. Nevite o necem?
    no popravde jsem tohle nikdy neresil. ale neni preci problem si pekne logo udela sam z nejakeho obrazku, ne?

Standardní

no popravde jsem tohle nikdy neresil. ale neni preci problem si pekne logo udela sam z nejakeho obrazku, ne?
    OT/ mISHo to jeste jsi nebo uz jsi vzhuru?
    nekamaradim s vama

Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Vim akorat o EPA logach....

www.biosmods.com

Standardní

Citace Původně odeslal Connor
    Duvod je ten, ze jsem opravdu nic v BIOSu nemenil a pouze nacisto instaloval Windowx XP (s integrovanym SP2) a prave proto ze mi zapnuti pres klavesnici prestalo fungovat tak jsem zacal podezrivat windows ze nejak *** vypinani pocitace.
    To je divne, ze se nainstaloval jako standartni PC, BTW pri instalaci Win2000/Xp staci pri bootu nackat klavesu F5 a pak si muzes vybirat "HALy" .. ))
    Menit z Windows to jde pouze u Windows2000 a vetsinou to prinasi SMRT ... ))

Jo, jo ... woknous ... fuj ..
    To ze se to nainstalovalo jako "Standardni PC" bude nejspis moje vina, instalacky jsem si predpripravil v nLite a tam jsem to nejspis nechal navoleny (no jo, nectu a rychle klikam) . Takze jsem se vcera nastval a ty wokna preinstaloval a je vyreseno (zatim jen na 2 PC, na tretim me to ceka dneska...brrr a to jeste ty aplikace, no fuj).
    Sranda je, ze jsem si chcet udelat poradnou instalaci a zalohovat celej image ghostem abych mel pokoj a ne a ne ji konecne poradne udelat.

Standardní

No jo kdyz ja nejsem zadnej extra grafik...nemas treba neco ty?
    AMD ATHLON XP 1700+@2200 MHZ (11x200) | ABIT NF7-S rev.2 | OCZ Performance 2x512MB/400 CL2-3-3-6 | SAPPHIRE Radeon X1650Pro 256MB @655/1539 + Zalman VF900-CU | LEADTEK Winfast 2000XP Deluxe | SEAGATE 320GB SATA2, HITACHI 80GB 7200rpm PATA, MAXTOR 80GB 7200rpm PATA | DVD-RW LG - GSA 4165B | net onbord | Scanner MUSTEK Plug n´Scan | Monitor HYUNDAI Image Quest Q910 silver | mouse LOGITECH MX518 | printer HEWLETT PACKARD Desk Jet 840C | zdroj EUROCASE 500W (14cm fan)| chello light - UPC |

Vliv
    357

Standardní

2Xima: bohuzel uz...

2zed: tak si zajdi nekam na wallpapers nebo na devianart a neco si tam stahni. pak to staci upravit do formatu 640x480 a 16 nebo 256 barev.

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

Citace Původně odeslal joXerus
    ale když jsou marny paměti tak to udělá toto??
    prostě to zařve takovy to jako že neni tam disk nebo system ne něm nebo tak něco - to je jako špatná pamět jo
    Podivej mas pres 1300 postu a takovy otazky ..... ))

Samozrejme, ze je to otazka pameti ....
    a) budto jsou vadne
    b) nesedi dobre s tvoji deskou, ale jestli jim das o 0,1V vic a jsou OK, tak to neres ....
    c) mohlo by to byt i spatne nastevenou deskou, doufam, ze mas v Power bios nastaveno CPU timing na NORMAL a Fast command na 2T (1T pouze se spickovymi moduly ...)

Na EPoXem KT333-KT600 muzes v pohode ject FSB 180, vetsinou je bezpecne i 190MHz ..... budes li pouzivat HTP372 a SATA jed do 180 FSB ...
    ale fuj, pamětma ani oc to nebude
    když jsem byl bez myho dlt3c tak jsem tam hodil durona -> clear cmos zapnu to a nenalezlo to hdd (duron ma myslim fsb100 ne??) přidam pamětem a hurá jede to.
    Už jsem to vyřešil po svém - 8RDA3+ - paměti jedou jak maj, mam agp/pci lock a jsem spokojenej
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Houby. Kdyz se deska nesnese s pametma, tak je jedno jestli jeden 100 nebo 200 FSB, ale to co jsem psal muze pomoci a nemusi ....

A tys to vlastne tak vyresil .... ))

Mas si kupovat poradne pameti a ne shit, ktery ti zrovna na TEHLE desce jede ....

Standardní

2Xima: bohuzel uz...

2zed: tak si zajdi nekam na wallpapers nebo na devianart a neco si tam stahni. pak to staci upravit do formatu 640x480 a 16 nebo 256 barev.
    Tak sem si nakonec jako MAGIC SCREEN vyrobil tohle:

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

Houby. Kdyz se deska nesnese s pametma, tak je jedno jestli jeden 100 nebo 200 FSB, ale to co jsem psal muze pomoci a nemusi ....

A tys to vlastne tak vyresil .... ))

Mas si kupovat poradne pameti a ne shit, ktery ti zrovna na TEHLE desce jede ....
    mě se zdaj ty transcendy (standart - ne JetRam! cl2,5 400MHz) docela solidni a vim že URčITě je veme rda3+ a ta je hodně vybirava sviňa jedna
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Vliv
    357

Standardní

no tak dnes se mi stala zajimava vec ( jeste zkusim restartovat komp ). zacal se mi trosku trhat pohyb mysi az najednou nic. mys prestala svitit. chvili to vypadalo, ze chce instalovat neznamy hw ale pak uz totalne nic. po presunu mysi do jineho portu vse bezi ok. stalo se to nekomu? mam pocitat s reklamaci?

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

no tak dnes se mi stala zajimava vec ( jeste zkusim restartovat komp ). zacal se mi trosku trhat pohyb mysi az najednou nic. mys prestala svitit. chvili to vypadalo, ze chce instalovat neznamy hw ale pak uz totalne nic. po presunu mysi do jineho portu vse bezi ok. stalo se to nekomu? mam pocitat s reklamaci?
    Něco podobného.Pokud vypnu PC ze sítě a pak znovu zapnu,musím USB myšku vytáhnout z portu a znova zasunout (jakoby znova nainstalovat).
    Na jiných deskách mi to nedělalo.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Vliv
    357

Standardní

no po restartu se to chytlo, ale zase je tu par dalsich problemku. no to teda cumim.

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

jn mě kra2+ taky občas komatila s usb myšakem

Vliv
    357

Standardní

hmmmm je tu neco divneho. mysak bezi v puvodnim usb portu a najednou cvak, zhasl a jen cas od casu bliknul. nic vic. zase mrtvo. tak jsem ho dal do vedlejsiho portu a tam take nic. tak ho dam do pridavneho portu a tam me najel. tak z toho jsem tedy blazen. podotykam, ze toho mysaka mam uz vic jak rok a jen v tom jednom portu

EDIT: no ak jsem z toho jeste vetsi blazen. najednou to prestalo bezet i v tom pridavnem portu a v puvodnim to zase bezi ok

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

hmmmm je tu neco divneho. mysak bezi v puvodnim usb portu a najednou cvak, zhasl a jen cas od casu bliknul. nic vic. zase mrtvo. tak jsem ho dal do vedlejsiho portu a tam take nic. tak ho dam do pridavneho portu a tam me najel. tak z toho jsem tedy blazen. podotykam, ze toho mysaka mam uz vic jak rok a jen v tom jednom portu

EDIT: no ak jsem z toho jeste vetsi blazen. najednou to prestalo bezet i v tom pridavnem portu a v puvodnim to zase bezi ok
    Tak to už zavání reklamací,mě totiž stačí jen vytáhnout myšku a znova zastrčit stejného portu a vše zase jede OK.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vypinani disku - slaby zdroj? po vymene zdroje vse OK
    Založil Ssnake v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 11.05.2005, 19:52
  2. Problem s R9100 - vse do ZELENA
    Založil Ace_Ventura v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 22.06.2004, 13:11

Pravidla přispívání