Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Outlook 2003 - zmena umisteni slozek offline

Standardní Outlook 2003 - zmena umisteni slozek offline

Mam Outlook 2003, postu stahuju z exchange serveru a pouzivam offline synchronizaci.
    Offline slozky se nahravaji do souboru outlook.ost, ktery je v C:\Documents and settings\...... a ja bych chtel zmenit misto umisteni tohoto souboru (na jiny disk), ale nevim jak. V "Umisteni souboru offline slozek" mi to nejde zmenit a jinudy nevim jak na to.
    Prosim pomoc.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Zatím jsem nepřišel na způsob jak to změnit pokud jsou již offline složky nakonfigurované. Jediná možnost je offline složky zrušit a vytvořit znovu. Při vytváření je pak možnost uvést cestu k OST souboru.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    Zatím jsem nepřišel na způsob jak to změnit pokud jsou již offline složky nakonfigurované. Jediná možnost je offline složky zrušit a vytvořit znovu. Při vytváření je pak možnost uvést cestu k OST souboru.
    Ale jak zrusit? Me se pri prvnim spusteni outlooku a nakonfigurovani exchange pripojeni ta offline slozky vytvorila nejak sama, a teprve dodatecne jsem zjistoval kde ten soubor vlastne lezi.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Mno v outlooku 2003 je moznost pouzivat skutecny offline setting nebo tzv. chaching mod. Ten caching mod dela v podstate to same jako offline akorat si to nemusis hlidat. Caching je zapnuty defaultne po konfiguraci pripojeni na exchange a zmenit lokaci toho souboru na caching neumim.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání