Předem uvádím, že vím není ok se ptát takhle přímo na rozdíly mezi dvěmi konkrétními mechanikami mezi nimiž váhám, ale nemohu si pomoct. Pročítám totiž recenze a názory už skoro týden aniž bych se dobral nějakého výsledku, nicméně nakonec váhám mezi výše uvedenými mechanikami.

Nejde mi ani o rychlost, ani o cenu, ani ochrany, ani nepočítám, že bych nějak využil pálení DL. Jde mi jen o to, aby mechanika celkem bezpečně vypálila (na slušné médium) DVD. Vím, že 4160 je novější, ale není zase na druhou stranu 4120 vychytanější (myslím FW)?

Měl jsem zato, že mechaniky, která vychází tak dobře v recenzích to budou celkem samozřejmě umět, ale z některých názorů i je vidím jako potenciálně rizikové. Je jasné, že zmetky budou vždy a že se koneckonců dají reklamovat, ale proč si dělat problémy, že? Je tedy jedna z těchto mechanik mírně spolehlivější než druhá, nebo je to jako "prašť a uhoď"?

Prosím webmastera aby omluvil laika v oblasti pálení DVD, který je z oblasti Cd-R zvyklý na téměř naprostou stoprocentnost výsledku a příspěvek po týdnu smazal.