Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Zmenit nazev procesu - jde to ?

Standardní Zmenit nazev procesu - jde to ?

Chtel bych vedet jestli jde nejakym zpusobem zmenit nazev procesu ?, kdyz otevru spravce uloh, dam procesy a kuprikladu mam FTPserver.exe, a ja bych chtel aby se to menovalo treba server.exe, jde to ?
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

No to asi nezmenis. Procesy jsou soubory, ktere jsou spusteny a nazvy jsou nazvy tech souboru (jejich jmena - napr. muj_program.exe). Musel bys prejmenovat dotycne soubory, ale pak mohou u nekterych aplikaci nastat problemy.

Standardní

No to asi nepujde, leda pred spustenim daneho programu prejmenovat jeho exe soubor

A tohle nikdo nevite?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

No myslim ze to neni jenom od nazvu souboru ale i nekde v rutine
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Citace Původně odeslal Geeker
    To, co se ukaze v procesech, jsou nazvy souboru. Zkus si prejmenovat nejaky program a spustit jej - v procesech bude ten prejmenovany nazev.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    No to asi nepujde, leda pred spustenim daneho programu prejmenovat jeho exe soubor ?
    Tak sem to premenoval, nehazi to zadny chyby, tak to bude asi oukej

Citace Původně odeslal Geeker
    Nazev procesu se mi zmenil v tomhle pripade podle exáču, ale je fakt ze nektery procesy maji trochu odlisnej nazev od svyho spousteciho.
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

Citace Původně odeslal ctrl_j
    Nazev procesu se mi zmenil v tomhle pripade podle exáču, ale je fakt ze nektery procesy maji trochu odlisnej nazev od svyho spousteciho.
    Muzes mi uvest nejaky konkretni proces, ktery ma v taskmanageru jiny nazev nez je nazev toho exace?

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Citace Původně odeslal ctrl_j
    Muzes mi uvest nejaky konkretni proces, ktery ma v taskmanageru jiny nazev nez je nazev toho exace?
    Beru z5, blbe sem se dival....
    | P67 + 2500K@silent |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání