Citace Původně odeslal THX_Corp
Navyse ani nie je tichy. Skratka nic nenahradi custom primontovany chladic z procaka s medenym jadrom, navyse to potom v pohode chladi na low otacky.
Ja som ho dal hned prec, kamarat sa stazuje na nv1 silencer ze je hlucny a vibruje. Tiez sa mi nepacilo opracovanie kontaktnej plochy s jadrom, bola velmi drsna. Ta vrtulka tiez nie je velmi ucinna ale najhorsie je, ze to vobec neje nejake tiche...
No povodny VGA Silencer je v posl. rev 3. a nie je teda uplne tichy na vyssie otacky. Na nizke je v podstate tichy... co sa tyka toho chladica z CPU na VGA - dobry napad mal som to tiez, ale zabera to prilis vela miesta a nehodi sa to vsade....na druhu stranu staci 5V fan .
NV Silencer 1 je na full otacky mierne pocut a to tlak vzduchu - ak to tvojmu kamosovi vybruje a nedajboze hrkaju loziska tak nech to vyreklamuje pretoze ROBIT TO NEMA!! Mal som ten chladic na test a rozhodne nevybroval a jediny hluk na plne otacky bol tlak vzduchu pri nasávaní. Pri 7V nebolo počutelné doslova nic a aj tak to chladilo dost dobre...

K tomu problemu s napajanim...tych chladicov sa predalo viac ako na tisicky a asi by bol z toho dost velky pruser ak by to robilo to priame napojenie napajania ventilátoru chladica na konektor grafickej karty. Ja osobne mam ATI Silencera 1, ktory je napojený nie na kartu ale na zdroj. Inac co sa tento problem uz raz preberal skusal som najst nejaku hysteriu s tymto na inych forach, ale nikde nic som nenasiel....celkovo je to vsak AJ TAK ZAUJIMAVE...fakt netusim cim by to mohlo byt